دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رئیس پلیس تهران: سازمان جرم را در تهران از بین بردیم

رئیس پلیس تهران گفت: با اجرای طرح‌های پی‌درپی توانستیم در تهران در سال گذشته ضربات مهلکی را به سارقان و مجرمان بزنیم و اعلام می‌کنیم سازمان جرم و جرائم سازمان‌‌یافته را در تهران به‌نوعی از بین بردیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 21
کد خبر: ۱۲۷۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر, سردار حسین رحیمی صبح امروز در رزمایش نوروزی 1401 پلیس تهران با بیان اینکه این رزمایش نمادی از آغاز اقدامات پلیس در سال جدید است، اظهار کرد: در سال گذشته حدود 74 درصد جرائم در تهران کشف شد.

 

رئیس پلیس تهران افزود: با اجرای طرح‌های پی‌درپی توانستیم در تهران در سال گذشته ضربات مهلکی را به سارقان و مجرمان بزنیم و اعلام می‌کنیم سازمان جرم و جرائم سازمان‌‌یافته را در تهران به‌نوعی از بین بردیم.

 

وی با اشاره به برخورد پلیس تهران با دو هزار و 187 باند سارقان، قاچاقچیان کالا و مواد مخدر، گفت: بیش از چهار میلیون و 225 هزار خدمت انتظامی در سال گذشته به هموطنان تهرانی ارائه شد.

 

این مقام انتظامی ادامه داد: سال گذشته بالغ بر یک‌میلیون و 206 هزار پرونده تشکیل و به مراکز مختلف قضائی ارسال شد.

 

رحیمی با اشاره به کاهش هفت‌درصدی وقوع جرائم جنایی و مهم در سال گذشته نسبت به سال 99، تصریح کرد: در سال گذشته بالغ بر 20 تن مواد مخدر کشف کردیم.

 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اذعان به اینکه "هنوز در بحث ساماندهی معتادان متجاهر دچار مشکل هستیم"، ابراز امیدواری کرد این مشکلات در سال جاری حل شود و خاطرنشان کرد: در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی، پلیس امنیت اقتصادی تهران، بالغ بر یک‌هزار و 300 قاچاقچی کالا، ارز و محتکران را بازداشت کرد همچنین 274 مفسد اقتصادی نیز بازداشت شدند.

 

وی با اشاره به کشف 16 هزار و 200 دستگاه ماینر در سال جاری توسط پلیس امنیت اقتصادی تهران، از کشف بیش از 95 درصد جرائم سایبری توسط پلیس فتای تهران خبر داد و عنوان کرد: در حوزه پلیس راهور برای چهارمین سال پیاپی، در تهران جزو استان‌هایی بودیم که بیشترین کاهش کشته را در سوانح رانندگی داشتیم.

 

رحیمی با اشاره به رزمایش اقتدار نوروزی پلیس تهران گفت: در تهران طرح ویژه کنترل محکومان فراری و سابقه‌دار در دستور کار پلیس قرار دارد./ تسنیم

ارسال نظر