دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستگیری ۳۶ قاچاقچی موادمخدر در تهران

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر پایتخت از دستگیری ۳۶ قاچاقچی موادمخدر و کشف ۲۰۲ کیلوگرم موادمخدر در اجرای طرح‌های امنیت محله محور طی ۱۰روز گذشته خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر  سرهنگ ضرغام آذین با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد با هنجارشکنان جامعه، طرح امنیت محله محور پس از برگزاری جلسه توجیهی برای کارکنان و شناسایی مناطق جرم خیز و آلوده از ۱۰ روز پیش طی چندین مرحله در سطح شهر تهران به ویژه مناطق مرکزی پایتخت به اجرا درآمد.

وی افزود: تیم‌های عملیاتی پایگاه‌های پلیس‌ مبارزه با مواد مخدر فاتب در جریان اجرای این طرح موفق به دستگیری ۱۳۳۰ خرده فروش مواد مخدر و توزیع کننده و همچنین ۳۶ قاچاقچی مواد مخدر در شهر تهران شدند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ افزود:‌ماموران در بازرسی از متهمان دستگیر شده ۲۰۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی را کشف و ضبط کردند.

آذین ادامه داد:‌همچنین طی این مدت تیم‌های عملیاتی پایگاه‌های پلیس مبارزه با موادمخدر و ماموران یگان امداد و کلانتری‌های تابعه سرکلانتری هفتم و ششم فاتب نسبت به جمع آوری ۲هزار و ۸۵۸ معتاد متجاهر نیز اقدام کردند که این افراد روانه مراکز بازپروری شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب تاکید کرد:‌ اجرای طرح امنیت محله محور با هدف برقراری نظم و امنیت پایدار به صورت مستمر در سطح شهر تهران اجرا خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر