سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اعلام آمادگی ایران برای ایجاد دو ایستگاه یک هزار مگاواتی برق در لبنان

اعلام آمادگی ایران برای ایجاد دو ایستگاه یک هزار مگاواتی برق در لبنان امیرعبداللهیان در بدو ورود به بیروت روابط ایران و لبنان را ممتاز خواند و گفت: آماده ادامه همکاری‌های تجاری و اقتصادی خود با لبنان و همچنین ایجاد دو ایستگاه یک هزار مگاواتی برق در این کشور هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۳۰۱

به گزارش راهبردمعاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که بعدازظهر امروز (پنجشنبه) و در مقصد دوم سفرش به منطقه پس از سوریه وارد لبنان شد، در بدو ورود در اظهاراتی در جمع خبرنگاران عنوان کرد: امروز در بیروت هستیم برای اینکه رابطه دو کشور ممتازی است و به صورت مستمر با مقامات عالی لبنان در موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مشورت‌های مفید و سازنده‌ای را داریم.

وی بیان کرد: از آخرین سفری که به بیروت داشتم تا امروز تحولات زیادی در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی رخ داده که ضروری است با اهتمامی که در جمهوری اسلامی ایران و لبنان وجود دارد، مشورت‌های دقیق‌تری را با مقامات عزیز لبنان داشته باشیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین گفت: یک بار دیگر اعلام می‌کنیم که آمادگی داریم به حمایت‌های خود و همکاری‌های مهم تجاری و اقتصادی خود با لبنان ادامه دهیم.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در ملاقاتی که یک ماه پیش در مونیخ با آقای نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان داشتم به ایشان آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای ایجاد دو ایستگاه یک هزار مگاواتی برق در لبنان و توسعه همه جانبه همکاری‌های تجاری و اقتصادی اعلام کردم.

وی همچنین گفت: امروز حامل پیام‌های گرم مردم خوب ایران به همه مردم عزیز لبنان هستم.

به گزارش فارس، این دومین سفر امیرعبداللهیان به لبنان بعد از تصدی سمت وزارت خارجه است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از سفر به مسکو و رایزنی با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود، ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۰ به لبنان سفر کرد. امیرعبداللهیان در این سفر با مقامات و شخصیت‌های لبنان موضوعات روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

امیرعبداللهیان در بدو ورود به بیروت در جمع خبرنگاران ضمن تبریک تشکیل دولت جدید در لبنان به مردم بزرگ و مقاوم این کشور گفت:‌ من به همراه همکارانم در بیروت هستیم تا با صدای بلند اعلام کنیم که جمهوری اسلامی ایران به حمایت‌های خود از لبنان ادامه خواهد داد. ما برای شکستن تحریم‌های لبنان با تمام توان در کنار مردم لبنان خواهیم ماند.وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۳۱ شهریور ماه در پیامی به همتای لبنانی تشکیل دولت لبنان را گام مهمی برای عبور از مشکلات و تحقق آمال و آرزوهای ملت مقاوم لبنان خواند و گفت: ایران همواره در کنار ملت و دولت این کشور خواهد بود.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۶ مهر ماه با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفرش به بیروت و رایزنی با مقامات لبنانی در توئیتی نوشت: گفت‌وگوهای مهمی با مقامات عالیرتبه، روسای احزاب و نخبگان لبنان داشتم. ساعات مفیدی هم با دبیرکل حزب الله به رایزنی گذشت. تشکیل دولت جدید را به همه لبنانی‌ها تبریک گفتم.زمینه توسعه همکاری‌ها فراهم است. در روزهای سخت، آماده حمایت و یاری لبنان هستیم.

امیرعبداللهیان همچنین اول اسفند ماه ۱۴۰۰ در حاشیه پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ با «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر لبنان دیدار و گفت‌وگو کرد و میقاتی در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی گفت که مردم و دولت لبنان حمایت‌های ایران از ثبات و آرامش در این کشور را فراموش نخواهند کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیروز (چهارشنبه) سوم فروردین ماه نیز در سوریه با بشار اسد رئیس جمهور، فیصل المقداد وزیر خارجه و علی مملوک مشاور امنیت ملی رئیس جمهور سوریه دیدار و گفت‌‌وگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار