رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

دعوت آیت الله رئیسی از میشل عون برای سفر به تهران

دعوت آیت الله رئیسی از میشل عون برای سفر به تهران وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس جمهور لبنان دعوت آیت الله رئیسی از میشل عون برای سفر به تهران را به وی ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 25
کد خبر: ۱۲۷۳۷۸

به گزارش راهبردمعاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (پنجشنبه) با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان دیدار و در خصوص موضوعات مختلف مربوط به گسترش مناسبات دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و شرایط بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

در این دیدار امیرعبداللهیان اظهار داشت: ما با دقت تحولات لبنان را دنبال می‌کنیم و دوست و حامی این کشور در روزهای دشوار و در دوره‌های آرامش آن هستیم. ما آمادگی داریم در شرایط سخت کنونی لبنان، همه گونه همکاری را با این کشور دوست خودمان داشته باشیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سرعت بالای تحولات در منطقه گفت: ما نتایج این تحولات را به نفع کل منطقه و لبنان می‌بینیم.

وی افزود: ما بر اساس اطلاعاتمان نسبت به آینده منطقه و همچنین نتایج مذاکرات خوشبین هستیم.

امیرعبداللهیان آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خود جهت نقش آفرینی در حل و فصل بحران یمن را اعلام کرد و همچنین اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از روابط منطقه‌ای و عربی سوریه استقبال می‌کند.

وی ضمن ابلاغ سلام آیت الله رئیسی، دعوت رئیس جمهور کشورمان از رئیس‌جمهور لبنان برای سفر به جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد.

در این ملاقات میشل عون نیز با اشاره به مشکلات اقتصادی کشورش اظهار داشت: هرگونه مشکلی در منطقه بر لبنان تأثیر منفی و بروز هر مشکلی در لبنان بر منطقه تاثیر نامطلوب دارد.

وی افزود: متاسفانه ما در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که در آن شبکه‌ای از مشکلات وجود دارد. کشورهای عربی دچار تشنج هستند و ما از مشکل آوارگان سوری رنج می‌بریم، لذا باید به سمت ثبات پیش برویم.

رئیس جمهور لبنان اضافه کرد: مقاومت لبنان که تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران نیز هست در جنوب این کشور رشد کرد و موجبات آرامش خیال کشور ما از اشغال را فراهم آورد؛ اما لبنان را به خاطر همین مقاومت تحت فشار قرار می‌دهند.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد مذاکرات وین به نتایج موفقیت آمیز برسد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار