رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

آیت الله خاتمی: مسئولان پس از تعطیلات بلافاصله به خدمت بپردازند

آیت الله خاتمی: مسئولان پس از تعطیلات بلافاصله به خدمت بپردازند خطیب جمعه تهران خطاب به مسئولان گفت: توصیه می‌کنم پس از تعطیلات، یکی دو روز نخست کار را به عیددیدنی سپری نکنند و بلافاصله به خدمت بپردازند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 25
کد خبر: ۱۲۷۳۵۲

به گزارش راهبردمعاصر، آیت‌الله سیّد احمد خاتمی، امام جمعه موقّت تهران در خطبه‌های امروز (۵ فروردین) نمازجمعه تهران با اشاره به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان گفت: اولیاءالله خود را برای دعای ابوحمزه ثمالی که خواندن آن در ماه مبارک رمضان سفارش شده آماده می‌کردند و اسامی بزرگانی که دعای ابوحمزه را در نماز شب می‌خواندند وجود دارد.

خاتمی با اشاره به آیه‌های توحیدی قرآن گفت: معرفت به صفات خدا در معرفت‌افزایی انسان تأثیرگذار است. ازجمله این صفات، علم خدا به جهان هستی است.

وی با اشاره به توصیه امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «عالم محضر خداست؛ در محضر خدا معصیت نکنید» گفت: اینکه خدا همراه انسان را می‌بیند می‌تواند هویت انسان را زیر و رو کند. این باور در عرصه‌های مختلف اثرگذار است و باعث می‌شود انسان احساس تنهایی و غربت نکند.

خطیب جمعه تهران در خطبه دوم نمازجمعه با تبریک سال نو گفت: امیدواریم دعایی که در ابتدای سال خوانده‌ایم برای همه مردم محقق شود.

وی با اشاره به درگذشت آیت‌الله ری‌شهری گفت: اخیراً ۴ عزیز دیگر را از دست داده ایم؛ مرحوم آ‌یت الله العظمی علوی گرگانی مرجع انقلابی که همواره وفادار به نظام و انقلاب بود. آیت‌الله سیدمجتبی رودباری که از علمای محبوب گیلان و از شاگردان امام در قم و نجف بود. آیت‌الله سید محمد فقیه نی‌ریزی که از چهره‌های انقلابی و از نمایندگان مجلس خبرگان از استان فارس بود. چهارمین چهره هم مرحوم حجت الاسلام سید محسن شفیعی از خوزستان بود که مقام معظم رهبری از ایشان به عنوان امید آینده نام بردند.

خاتمی با بیان اینکه مرحوم ری شهری در کنار شما در صف اول نمازجمعه می‌نشست، گفت: ایشان با تمام وجود ولایتمدار بود و مرد کار‌های بزرگ بود.

وی در ادامه از خدمتگزاران نوروز ازجمله پلیس، پرسنل بیمارستان‌ها، اورژانس، هلال احمر، صداوسیما و حمل و نقل قدردانی کرد.

خاتمی خطاب به مسئولان گفت: توصیه می‌کنم پس از تعطیلات، یکی دو روز نخست کار را به عیددیدنی سپری نکنند و بلافاصله به خدمت بپردازند.

ادامه دارد... /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار