توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

نقش مستقیم اسرائیل در حادثه بندر«فجیره» ثابت شد

کمیسر کمیته بین‌المللی حقوق بشر در غرب آسیا (خاورمیانه) اعلام کرد، محل حادثه بندر فجیره تحت سلطه نظامی آمریکاست و رژیم صهیونیستی در انفجارهای بندر «فجیره» امارات دست داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر ،  «هیثم ابوسعید» کمیسر کمیته بین‌المللی حقوق بشر در غرب آسیا (خاورمیانه) اعلام کرد،‌ خاورمیانه شاهد تنش‌هایی است که با برگزاری کنفرانس‌های منطقه‌ای بدون حصول راه‌حل برای بحران‌ها بیشتر نیز می‌شود.

 

ابوسعید در ادامه گفت: اسرائیل از طریق متحدانش در منطقه و جهان تلاش می‌کند حقایق را وارونه جلوه دهد و در انفجار کشتی‌های نفتی در الفجیره به صورت مستقیم دست داشت؛ این کشتی‌ها در بندرهایی در منطقه خلیج (فارس) قرار داشت که تحت تسلط کامل سامانه نظامی آمریکا قرار دارد بنابراین مسئولیت مستقیم این موضوع بر عهده آمریکاست نه هیچ طرف دیگری. اتهام‌زنی به ایران یا هر طرف دیگری (در ماجرای انفجارهای مذکور) در راستای اتهامات سیاسی است که در خاورمیانه به نتیجه‌ای نخواهد رسید.


بیست و دوم اردیبهشت ماه گذشته (۱۳۹۸) وزارت خارجه امارات اعلام کرد: «چهار فروند کشتی تجاری غیرنظامی از ملیت‌های مختلف، در نزدیکی آب‌های سرزمینی امارات در خلیج عمان، در ساحل شرقی نزدیک به امارت الفجیره و نزدیک به آب‌های منطقه‌ای و آب‌های اقتصادی امارات، هدف عملیات خرابکارانه قرار گرفت».

 

شورای همکاری خلیج فارس و تعدادی از کشورهای عربی با صدور بیانیه‌های جداگانه، حادثه برای چند کشتی در بندر فجیره امارات را محکوم کردند.

در آن زمان یک شرکت بیمه نروژی بدون ارائه هرگونه مستنداتی مدعی شده است «به احتمال خیلی زیاد»، ایران در حمله اخیر بندر «فجیره» نقش داشته است. شرکت بیمه نروژ در حالی چنین اتهاماتی را علیه ایران مطرح کرده است که برخی مقامات ایران ضمن محکوم کردن حادثه فجیره تأکید کره بودند که ایران هیچ نقشی در این حادثه ندارد.

منبع:مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار