قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

بار ترافیک پرحجم در تمام جاده‌های کشور

جانشین پلیس راهور انتظامی کشور ضمن تشریح وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی از بار بازگشت پرحجم در تمام جاده‌های کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 31
کد خبر: ۱۲۷۷۶۰

سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور انتظامی‌در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: در حال حاضر با بار بازگشت مسافران نوروزی در تمام جاده‌های کشور مواجه هستیم.

 جانشین پلیس راهور انتظامی کشور که در راستای مدیریت ترافیک در محور چالوس حضور دارد وضعیت ترافیک در محورهای چالوس، هراز و رشت_ قزوین را سنگین ارزیابی کرد و گفت: در سایر محورهای مواصلاتی کشور نیز ترافیک پرحجم و در مقاطعی سنگین گزارش شده است.

 وی در خصوص یک طرفه شدن محورهای مواصلاتی شمالی کشور گفت: با توجه به وضعیت ترافیک سنگین در محور چالوس احتمال دارد این جاده از یک ساعت دیگر یکطرفه شود؛ در خصوص جاده هراز نیز باید وضعیت ترافیک را سنجید و در صورت نیاز این محور نیز یک طرفه خواهد شد.

سردار حسینی از رانندگان درخواست کرد: از عجله و شتاب بی مورد پرهیز کرده و بعد از هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند.

 جانشین پلیس راهور ناجا، سرعت و سبقت غیرمجاز، حرکت در شانه خاکی راه و حرکات مارپیچ و نمایشی را خط قرمز پلیس دانست و خاطرنشان کرد: ماموران پلیس راه و راهور ناجا مستقر در جاده‌ها در صورت مواجهه با رانندگانی که این دسته از تخلفات را انجام داده و و سلامتی خود و سایر رانندگان را به خطر بیندازند بدون اغماض برخورد خواهند کرد.

وی گفت: توقیف ۷۲ ساعته خودروهای خطر آفرین از جمله مواردی است که در راستای برخورد با تخلفات حادثه‌ساز اعمال خواهد شد.

کلمات کلیدی: وضعیت ترافیکی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار