ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

اعتراف تلخ رئیس فیفا

جیانی اینفانتینو، رییس فیفا، از ناکامی یک تیم برای کسب مجوز صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ بسیار ناراحت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 01
کد خبر: ۱۲۷۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ایتالیا هفته گذشته در مرحله پلی‌آف جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف مقدونیه شمالی رفت و در لحظات پایانی با دریافت یک گل از این تیم از صعود به این رقابت‌ها بازماند.

این شکست به این معنا بود که ایتالیا برای دومین دوره متوالی جایی در بین ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی نخواهد داشت، چرا که آنها در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه هم غایب بودند.
اینفانتینو در گفتگو با Rai اسپورت در این باره اظهار داشت:« من واقعا می‌خواستم گریه کنم. این اتفاقی ناراحت کننده برای تمام ایتالیایی‌ها بود. این دومین جام جهانی متوالی است که ایتالیا در آن حضور ندارد و اگر آنها مجوز حضور در جام جهانی بعدی را به دست بیاورند، پس از ۱۲ سال غیبت موفق به بازگشت شده‌اند.»

او با اشاره به درخشش این تیم در سال‌های گذشته گفت:« فکر می‌کنم احساسات ناشی از تماشای جام‌های جهانی ۱۹۷۸ و ۱۹۸۲ وقتی که بچه بودم باعث شد که عاشق فوتبال باشم. این اتفاقی ناراحت کننده برای بچه‌های ایتالیایی است اما واقعیت همین است. تنها ۳۲ تیم می‌توانند به جام جهانی راه پیدا کنند و این رقابت‌ها هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود. فعلا...»
این اظهارات اینفانتینو در واقع به تلاش فیفا برای تغییر شرایط برگزاری جام جهانی و تبدیل کردن آن به رویدادی است که هر دو سال یک بار برگزار شود. طرحی که با مخالفت تعداد زیادی از کشورهای عضو این سازمان خصوصا کشورهای اروپایی روبرو شده و هنوز مشخص نیست که آیا در نهایت این طرح به تصویب خواهد رسید یا خیر./خبرورزشی

 

کلمات کلیدی: فیفا
مطالب مرتبط
ارسال نظر