مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند

آیت الله رئیسی: کشور می‌تواند گام دوم را جهادی طی کند

‌رئیس جمهور با اشاره به سند تحول دولت گفت: ۱۶ اندیشکده در مورد سند تحول نظر دادند و ۵۰۰ استاد تمام دانشگاه در این زمینه اظهار نظر کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر،  آیت‌الله ‌سید‌ابراهیم رئیسی‌ عصر امروز ‌در سفر استانی خود به البرز در دیدار با نخبگان، علما، خانواده شهدا‌، ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم البرز که در موسسه تحقیقات تهیه، تولید و اصلاح نهال و بذر کشور واقع در کرج برگزار شد، افزود: دولت برای دستیابی به وضع مطلوب در جامعه و تحقق گفتمان تحولگرا با استناد به بیانیه گام دوم پیش خواهد رفت.

 

وی با تاکید به اصل شعار " ما می توانیم" برای رسیدن به وضع مطلوب در جامعه اظهار داشت: نخبگان و فرهیختگان جامعه نقش مهمی دارند و وجودشان و بیانشان و تاثیرگذاری سخنشان در اجتماعات موثر است و نگاه مردم امروز به نمایندگان و مسوولان و فرهیختگان و نامداران است که چگونه آن ها سلوک می کنند و رفتارشان در مردم بسیار تاثیرگذار است؛ چه مسوولان و چه آنان که در اجتماع به عنوان چهره شاخص مطرح هستند و تاثیر بسزایی در جامعه سازی قرآنی دارند.

 

آیت الله رییسی تاکید کرد: کارهای بسیاری در کشور انجام شده و در این 40 سال گام هایی برداشته شده که از تمام کسانی که در این مسیر نقش داشته اند تقدیر می کنیم، ولی راه بسیار است که باید آن را با اعتماد و اتکا به خدا پیمود.

 

وی با بیان اینکه در این گام دوم که جوانان را هم باید باور داشت و در این مسیر علیرغم وجود موانع می توانیم و ما می توانیم نه در شعار بلکه در عمل که جلوه داشته باشد، تصریح کرد: کشور با ظرفیت های بسیاری که دارد در گام دوم می تواند با تجربه از گام اول این گام را حساب شده و با درایت و جهادی و انقلابی طی کند.

 

وی با بیان اینکه راهبر دشمن ایجاد یاس است، خاطرنشان کرد: آنچه که اینجا خیلی نقش دارد، امید به آینده و دیدن چشم انداز روشن است و کسانی که در جامعه امیدآفرینی می‌کنند در این راهبرد عمل می کنند و هر کسی با فکر و عملش امید در جامعه تزریق می‌کند و از طرفی هر کسی با رفتار و اقدامش یاس و ناامیدی را در جامعه می اندازد، در راهبرد دشمن حرکت می‌کند.

 

وی گفت: اینها هیچکدام منطق ما نیست؛ چرا که منطق ما را امام به ما آموخت و رهبری بر آن تاکید کردند و سرداران رشید اسلام آن را طی کردند.

 

رئیس جمهور‌ از شهیدان شرع‌پسند و سلطانی و دیگر شهدای شاخص استان البرز یاد کرد و افزود: شهدا به همه ما آموختند که در این مسیر روشن باید گام نهاد و با امید زندگی کرد و امنیت و صیانت از کشور و نظام را به ارمغان آورد‌.

 

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه شهدا پیشتازانی هستند که به ما درس ایستادگی آموختند و باید این راه را طی کرد، اظهار داشت: روحانیت و بانوان و فرهیختگان باید با همکاری مسوولان و دولتمردان و با مشارکت همه دلسوزان و دغدغه مندان برای اعتلای نظام تلاش کنند.

 

وی تاکید کرد: برای تحقق این تحول مطلوب راه رفتن معمولی نیاز نیست بلکه نیاز به حرکت جهادی و متفاوت با حرکت و اقدامات معمولی است؛ چرا که دشمن کمین کرده و پیشرفت ما را نمی خواهد ببیند./ تسنیم

 

ارسال نظر