انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی

هیچ دستگاهی از حقوق مردم در فضای مجازی صیانت نمی‌کند

هیچ دستگاهی از حقوق مردم در فضای مجازی صیانت نمی‌کند رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: واقعیت این است که مدیریت فضای مجازی کشور ما در خارج از کشور انجام می‌شود و متأسفانه هیچ دستگاهی از حقوق مردم در فضای مجازی صیانت و حفاظت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 08
کد خبر: ۱۲۸۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه امروز به دلیل فضاسازی‌های انجام شده اگر در جهت حمایت از حقوق مردم در فضای مجازی حرفی هم مطرح شود، با واکنش منفی مواجه می‌شود.

وی افزود: به دلیل فضاسازی‌های منفی انجام شده اگر امروز دفاع از تضییع حقوق مادی و معنوی مردم در فضای مجازی مطلبی گفته شود اینگونه برداشت می‌شود که ما به دنبال محدودسازی فضای مجازی هستیم.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: واقعیت این است که در بسیاری از کشورهای دنیا فضای مجازی کاملاً قانونمند و ضابطه‌مند است اما در کشور ما قانون و ضابطه‌‌ای برای فضای مجازی وجود ندارد.

جوکار خاطرنشان کرد: متأسفانه مدیریت فضای مجازی کشور ما در خارج از مرزها انجام می‌شود و به عنوان مثال مدیران پیام‌رسان‌های اجتماعی این اجازه را می‌دهند که چند میلیون صفحات مجازی در ایران را به خاطر انتشار عکس شهید حاج‌قاسم سلیمانی مسدود کنند و به هیچکس هم پاسخگو نباشند.

وی افزود: امروز هیچ دستگاهی اعم از شورای عالی فضای مجازی و چه وزارت ارتباطات از حقوق مردم در فضای مجازی صیانت نمی‌کند و مسؤولیتی در این باره برای خود قائل نیست.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: وضعیت موجود این ضرورت را ایجاد می‌کند که هر چه زودتر نسبت به قانون‌مند کردن و تعیین چارچوب و ضابطه برای فضای مجازی کشورمان اقدام کنیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار