نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دعوت عمران خان از مردم برای تظاهرات خیابانی

دعوت عمران خان از مردم برای تظاهرات خیابانی نخست وزیر پاکستان یک روز پس از رای نهایی دیوان عالی به لغو انحلال پارلمان و دولت، با سرزنش رفتار مغرورانه واشنگتن در قبال سیاست مستقل خارجی اسلام‌آباد، گفت: مردم پاکستان برده کسی نیستند، آمریکا مرتکب توهین علیه مردم ما شده است لذا پاکستان هرگز دولت وارداتی (تحمیلی) را قبول نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «عمران‌خان» جمعه شب در سخنرانی زنده تلویزیونی اظهار کرد: آمریکایی‌ها از قبل از توطئه طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر توسط اپوزیسیون باخبر بوده و حتی دیپلمات‌های آنان در اسلام‌آباد با نمایندگان مجلس مخفیانه دیدار داشته‌اند.

عمران‌خان مردم پاکستان و حامیان حزبش را به برگزاری تظاهرات سراسری در اعتراض به آنچه وی تحمیل دولت از خارج خواند، دعوت کرد و گفت: مردم پاکستان یکشنبه شب به خیابان‌ها بریزند و دست به تظاهرات مسالمت آمیز بزنند.

وی با استناد به دیدار سفیر وقت پاکستان در آمریکا با دیپلمات ارشد این کشور و رفتار مغرورانه طرف آمریکایی علیه پاکستان و دولت فعلی آن، افزود: آمریکایی‌ها درک کردند که عمران‌خان قابل کنترل نیست، شخصی که مخالف شدید حملات پهپاد‌های آمریکا به پاکستان، مخالفت با تجاوز به عراق و منتقد جدی یورش آمریکا به افغانستان شناخته می‌شود.

نخست وزیر پاکستان، آمریکا را مسبب تخریب افغانستان، کشتار غیرنظامیان و تجاوز به کشور‌های ضعیف دانست و گفت: مردم پاکستان باید تصمیم بگیرند که دنبال چه کشوری هستند، آزاد یا برده؟

وی افزود: سیاست خارجی پاکستان مبتنی با دوستی برابر و براساس منافع مشترک با تمامی کشور‌ها است و این روابط فراتر از تمایل یکجانبه طرف مقابل خواهد بود.

عمران‌خان همچنین اعلام کرد که وی هرگز دولت وارداتی (تحمیلی از خارج) در پاکستان را قبول نخواهد کرد و برای به کرسی نشاندن هدفش به میان مردم و طرفدارانش خواهد رفت.

رئیس دیوان عالی پاکستان شب گذشته با حکم به لغو انحلال پارلمان و کابینه دولت، دستور برگزاری فوری جلسه رسمی مجلس ملی پاکستان در روز شنبه ۸ آوریل (۱۹ فروردین) را نیز صادر کرد.

قرار است در جلسه فردا طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر پاکستان ارائه شده از سوی جبهه احزاب مخالف به رای گذاشته شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار