بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

عمران خان: به دموکراسی در پاکستان حمله شده است

عمران خان: به دموکراسی در پاکستان حمله شده است نخست‌وزیر پاکستان با اظهار اینکه یک قدرت خارجی از طریق همدستان محلی‌اش به دموکراسی این کشور حمله کرده است از مردم خواست از حاکمیت دفاع کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 06
کد خبر: ۱۲۸۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان در ادامه بحران سیاسی در این کشور و تلاش اپوزیسیون برای برکناری وی اظهار داشت که یک قدرت خارجی از طریق همدستان محلی خود به حاکمیت و دموکراسی پاکستان حمله کرده است.

نخست وزیر پاکستان که قرار است دادگاه عالی درباره سرنوشت او و انحلال پارلمان تصمیم بگیرد، در توئیتی نوشت: مردم همیشه قوی‌ترین مدافعان حاکمیت و دموکراسی یک کشور هستند. این مردم هستند که باید بیرون بیایند و در برابر این جدیدترین و بزرگترین حمله به حاکمیت و دموکراسی پاکستان توسط یک قدرت خارجی از طریق همدستان محلی دفاع کنند.


«عمران‌خان» روز ۲۷ مارس (۷ فروردین) در یک گردهمایی چندصدهزارنفری در شهر اسلام‌آباد با به اهتزاز درآوردن نامه‌ای از دخالت یک قدرت خارجی در امور داخلی این کشور سخن به میان آورد و از مردم خواست در برابر این نوع مداخله‌ها سکوت نکنند و از تمامیت ارضی و استقلال کشور خود دفاع کنند.

وی در ادامه گفته بود: این کشور خارجی با حمایت از احزاب مخالف با طرح عدم اعتماد در پی سرنگونی حکومت مرکزی است.

عمران‌خان بعد‌ها در دیدار با اعضای مطرح تحریک انصاف از جمله وزرای سابق کابینه خود افشا کرد که نامه تهدیدآمیز توسط "دونالد لو" معاون آسیای جنوبی و مرکزی وزارت خارجه آمریکا به سفیر پاکستان در واشنگتن داده شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار