سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ارائه گزارش فجیره به شورای امنیت

امارات متحده عربی، عربستان سعودی و نروژ، نتایج تحقیق مشترک درباره انفجار در چند کشتی در حوادث اخیر بندر فجیره امارات را تسلیم اعضای شورای امنیت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 06
کد خبر: ۱۲۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر, خبرگزاری فرانسه نوشت امارات متحده عربی، عربستان سعودی و نروژ، امروز پنجشنبه نتایج تحقیق مشترک درباره انفجار در چند کشتی در حوادث اخیر بندر فجیره امارات را تسلیم اعضای شورای امنیت کردند.

 

پیش از این گفته شده بود که شورای امنیت سازمان ملل متحد موضوع مربوط به حوادث فجیره را در جلسه‌ای پشت‌درهای بسته بررسی خواهد کرد.

 

22 اردیبهشت گذشته، وزارت خارجه امارات اعلام کرد که «چهار فروند کشتی تجاری در نزدیکی آب‌های سرزمینی امارات در نزدیکی فجیره هدف عملیات خرابکارانه قرار گرفته‌‌اند». ساعاتی بعد «خالد الفالح»، وزیر انرژی عربستان سعودی نیز اذعان کرد که دو کشتی نفتکش سعودی نیز در این حادثه آسیب دیده‌اند.

 

پس از آن بود که دولت امارات از تحقیقات یک تیم تحقیق بین‌المللی بر روی حادثه فجیره خبر داد و اعلام کرد نتایج این تحقیقات به شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد شد.

 

شبکه «کان» متعلق به تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه گزارش داد که دولت آمریکا اطلاعاتی را که از سازمان موساد درباره نقش داشتن ایران در انفجارهای الفجیره دریافت کرده، به زودی و پیش از جلسه شورای امنیت سازمان ملل منتشر خواهد کرد.

 

در پی انتشار این خبر، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران هشدار داد: «چوپان دروغگوی تیم B که فریاد "گرگ آمد" سر داده یکبار دیگر جار و جنجال به پا کرده: این بار موساد اطلاعات مربوط به نقش‌آفرینی ایران در عملیات خرابکارانه الفجیره را تحریف کرده است. من درباره وقوع "تصادف‌ها" و دادن آدرس‌های غلط هشدار داده‌ام- می‌دانیم وقتی دروغ‌هایشان را باور کنیم چه اتفاقاتی می‌افتد. قبلاً در چنین وضعیتی قرار داشته‌ایم، درست است؟»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار