سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم

کری: ظریف را دیدیم ولی توصیه ای نکردم

وزیر خارجه اسبق آمریکا می‌گوید در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ با وزیر خارجه ایران دیدار کرده اما به او توصیه نکرده که چه کار باید بکند یا چه کاری نباید انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 06
کد خبر: ۱۲۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جان کری»، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا که هدایت تیم مذاکره‌کننده این کشور در جریان حصول توافق هسته‌ای با ایران را بر عهده داشت، ضمن رد اتهامات «مایک پامپئو»، وزیر خارجه فعلی آمریکا در خصوص دخالتش در سیاست خارجی واشنگتن درباره ایران، اظهار داشت که او به ایرانی‌ها نگفته که چه کاری باید انجام دهند یا چه کاری نباید انجام دهند.

 

وزیر خارجه اسبق آمریکا به شبکه خبری «سی‌ان‌بی‌سی» گفت که از زمان خروج آمریکا از برجام تنها با یک ایرانی صحبت کرده است.

 

وی تصریح کرد: «من برای مدت کوتاهی وزیر خارجه ایران را در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ ملاقات کردم. اما یک کلمه در خصوص اینکه آنها چه کاری باید انجام دهند یا چه کاری نباید انجام دهند نگفتم. این به من ربطی ندارد.»

 

وی در خصوص اینکه آیا مذاکرات پشت پرده‌ای با ایرانی‌ها داشته گفت که «من در خصوص این موضوع پس از تصمیم به خروج از برجام مذاکرات پشت‌ پرده‌ای نداشتم. پیش از آن هم مذاکرات پشت پرده نبوده است.»

 

وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت داشتن بحث‌های عمومی توسط وزرا و سناتورهای سابق آمریکایی برای کسب اطلاع امری رایج است.

 

جان کری هم از سوی شخص رئیس‌جمهور آمریکا و هم از سوی وزیر خارجه فعلی این کشور متهم است که توصیه‌هایی را برای طرف ایرانی خود در زمان پس از مسئولیت داشته‌ است. او تلویحا به نقض قانون لوگان نیز متهم شده است.

کلمات کلیدی: کری ظریف ایران
ارسال نظر