واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم
ظریف:

نیمی از «تیم ب»، شرکای جرم جنگ فاجعه‌بار عراق بودند

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به پیروی «تیم ب» از جان بولتون عنوان کرد: نیمی از تیم ب، شرکای جرم جنگ فاجعه‌بار عراق بودند. ظریف: نیمی از «تیم ب»، شرکای جرم جنگ فاجعه‌بار عراق بودند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در توئیتی با ارائه مستنداتی از مقاله جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا در نشنال ریویو در مورد خروج از برجام و شهادت نتانیاهو در باره سلاح‌های کشتار جمعی عراق در کنگره آمریکا در سال ۲۰۰۲، نوشت: «"حوادث" را من در چند گفت‌وگو در ماه آوریل، پیش‌بینی کردم؛ نه به این دلیل که من یک نابغه هستم، بلکه به این دلیل که "تیم ب" (بولتون، بن سلمان، بنیامین نتانیاهو و بن زاید)، چنین گستاخانه از نسخه جان بولتون پیروی می‌کند. به هر حال، نیمی از "تیم ب"، شرکای جرم جنگ فاجعه‌بار عراق بودند. یادآوری آشکار! »

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران 22 اردیبهشت ماه نیز در صفحه توئیترش با ضمیمه کردن طرح جان بولتون برای خروج از برجام پیش از سمت فعلی او در «نشنال ریویو» خطاب به رئیس جمهور آمریکا نوشت: «آقای ترامپ! قابل توجه در صورتی که قبلاً ندیده باشید. پیش از این که جان بولتون را به کار بگیرید، این طرحی بود که وی و همدستانش در «تیم ب» برای ایران داشتند. یک نقشه مفصل برای اطلاعات جعلی، جنگ دائمی و حتی پیشنهادات توخالی برای مذاکره. تنها تفاوت این بود که در آن طرح، شماره تلفن گنجانده نشده بود.»

 یک منبع دیپلماتیک آمریکایی اعلام کرد، کاخ سفید شماره تلفنی در اختیار سوئیس (حافظ منافع آمریکا در ایران) قرار داده تا تهران بتواند با واشنگتن تماس بگیرد.

 

وبگاه شبکه «سی.ان.ان» به نقل از «دیپلماتی مطلع» که نامش را فاش نکرد، نوشت: «سوئیس احتمالا تا زمانی که ایرانی‌ها مشخصاً درخواست نکنند، شماره تلفن را در اختیار آنها نمی‌گذارد. البته گمان می‌رود که آنها (ایران) چنین کاری نیز نخواهند کرد».

 

ترامپ شامگاه پنجشنبه 19 اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران در کاخ سفید ضمن ابراز علاقه مجدد برای مذاکره با مقامات ایران گفت: «می‌دانید دوست دارم درباره ایران چه اتفاقی بیفتد؟ دوست دارم به من زنگ بزنند. می‌دانید که جان کری با آنها زیاد صحبت می‌کند. جان کری بهشان می‌گوید که زنگ نزنند. این نقض قانون لوگان است و او باید بابت این تعقیب قضایی شود، ولی اعضای تیم من من نمی‌خواهند کاری کنند که.... فقط دموکرات‌ها از این جور کارها انجام می‌دهند.»

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار