سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پیش‌بینی ورود توده گردوخاک جدید به کشور

سازمان هواشناسی با اشاره به ورود توده جدید گردوخاک از عراق به داخل کشور از بارش باران در برخی استان‌ها طی امروز تا جمعه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های سمنان و تهران،‌استان‌های مازندران، گلستان،‌خراسان شمالی و برخی مناطق خراسان رضوی ابرناکی،‌رگبار پراکنده باران،‌رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است. در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور نیز وزش باد شدید گاهی گردوخاک روی می‌دهد.

در جنوب غرب و غرب کشور آسمان همچنان غبارآلود خواهد بود. فردا دوشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرامی حاکم است و در ارتفاعات غرب و جنوب غرب وزش باد،‌ابرناکی و در نوار جنوبی کشور وزش باد شدید روی می‌دهد که باعث مواج شدن خلیج‌فارس و دریای عمان می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از روز سه‌شنبه تا جمعه گذر امواج تراز میانی جو از  نوار غربی کشور پیش‌بینی می‌شود که باعث ابرناکی  ورگبار در ارتفاعات واقع در شمال غرب و غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی می‌شود.

روزهای چهارشنبه و پنجشنبه علاوه بر ارتفاعات البرز مرکزی در شمال آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان،‌دامنه‌های زاگرس مرکزی وافع در غرب و جنوب غرب و مناطقی از اصفهان،‌فارس و بوشهر بارش پیش بینی می‌شود.

طی این دو روز وزش باد روی کشور عراق باعث خیزش گردوخاک و انتقال آن به غرب کشور می‌شود که کاهش کیفیت هوا و دید افقی در این مناطق را به‌دنبال دارد

ارسال نظر