سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

هشدار هواشناسی/ورود سامانه بارشی تازه به کشور از اول اسفند

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز یکشنبه اول اسفند با ورود سامانه بارشی به غرب کشور به تدریج بارش در نوار غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال فارس و غرب اصفهان آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور در روزهای آینده و امروز اظهار داشت: امروز ابرناکی و بارش پراکنده در برخی نقاط مازندران، گیلان، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، کرج، ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی داریم.

 

وی ادامه داد: روز آینده علاوه بر مناطق مذکور، در شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی وزش باد و بارش پراکنده خواهیم داشت.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت:‌ روزهای جمعه و شنبه پیش‌ِ رو در بخش‌هایی از آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان و ارتفاعات البرز وزش باد و بارش خفیف داریم.

 

ضیائیان با بیان اینکه روز شنبه فقط در دامنه جنوبی البرز وزش باد خواهیم داشت، گفت: روز یکشنبه اول اسفند با ورود سامانه بارشی به غرب کشور به تدریج بارش در نوار غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال فارس و غرب اصفهان آغاز می‌شود و شدت بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، شمال‌شرق خوزستان، ایلام، لرستان، جنوب همدان، شرق کرمانشاه و جنوب آذربایجان غربی خواهد بود، ضمن آنکه بارش در ارتفاعات و مناطق سردسیر به صورت برف است.

 

وی گفت: روز دوشنبه 2 اسفند گستره بارش‌ها، مرکز، شرق و شمال‌شرق کشور همچنین سواحل شمالی را دربر می‌گیرد و به تدریج بارش در شمال‌غرب و غرب کشور کاهش می‌یابد.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روزهای جمعه و شنبه پیش‌رو در نوار شمالی کشور به ویژه سواحل خزر افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت:‌ آسمان تهران فردا ابری با احتمال بارش پراکنده و به تدریج کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 11 و 2 درجه خواهد بود.

 

وی اضافه کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 25 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهر کرد با کمینه دمای 6 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز آینده در 17 مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار