وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

جریمه در انتظار تعقیب کنندگان آمبولانس‌ها در معابر

جریمه در انتظار تعقیب کنندگان آمبولانس‌ها در معابر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از جریمه خودرو‌های تعقیب کننده آمبولانس‌ها در معابر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، آذرماه سال گذشته بود که یحیی صالح طبری، رییس اورژانس تهران از تجهیز آمبولانس‌های پایتخت به دوربین پلاک خوان برای برخورد با افرادی که به آمبولانس‌ها راه نداده یا اقدام به حرکت در پشت سر آمبولانس‌ها می‌کنند، خبر داد. او در گفتگو با ایسنا گفته بود که «می‌خواهیم با پلیس راهور هماهنگ باشیم تا با خودرو‌هایی که از عقب به دنبال اورژانس راه می‌افتند و با خودرو‌هایی که می‌توانند، اما از جلو به آمبولانس راه نمی‌دهند، برخورد شود.» رییس اورژانس تهران همچنین گفته بود که طبق برنامه‌ریزی انجام شده این موضوع تا سال ۱۴۰۱ محقق خواهد شد.

حالا با آغاز سال ۱۴۰۱ به نظر می‌رسد که پلیس به دنبال اجرایی کردن این طرح است، طرحی که بر اساس آن حداقل تعقیب کنندگان آمبولانس‌ها مشمول یکسری جرائم می‌شوند. سرهنگ عین‌الله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرده است.

او با بیان اینکه حرکت در پوشش یا تعقیب خودرو‌های امدادی ممنوع است، می‌گوید: برابر مقررات چنین رفتاری تخلف محسوب شده و جریمه ۳۰ هزار تومانی برای خودروی متخلف درپی خواهد داشت. البته رقم این جریمه بالا نیست، اما این تخلف بسیار حادثه ساز بوده و ممکن است منجر به تصادفات شدید رانندگی شود. چرا که با توجه به ابعاد آمبولانس امکان دیدن مسیر از سوی راننده خودرویی که در تعقیب آمبولانس است وجود ندارد و در صورت ترمز ناگهانی آمبولانس احتمال وقوع تصادف و حتی تصادف زنجیره‌ای نیز افزایش پیدا می‌کند.

جهانی همچنین از احتمال جریمه خودرو‌های متخلف به دلیل سرعت غیرمجاز نیز خبر داده و می‌افزاید: سقف سرعت مجاز برای آمبولانس‌ها و خودرو‌های امدادی با خودرو‌های سواری در معابر متفاوت است. از این رو ممکن است مثلا خودرویی اقدام به حرکت در پشت آمبولانس کند و آمبولانس در مسیری که سقف سرعت آن ۶۰ کیلومتر بر ساعت است، با سرعت ۷۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کند. در این شرایط علاوه بر جریمه ۳۰ هزار تومانی مذکور، جریمه سرعت غیرمجاز و نمره منفی نیز برای متخلف ثبت خواهد شد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی درباره درخواست اورژانس برای برخورد با این تخلفات نیز ادامه می‌دهد: بناشد با توجه به درخواست اورژانس دوربین‌هایی پشت سر آمبولانس‌ها نصب شود که به نظر می‌رسد اقداماتی در این خصوص از سوی این سازمان انجام شده است. این دوربین‌ها پلاک خودرو‌های متخلف را ثبت کرده و سپس در اختیار پلیس قرار گرفته و با خودرو‌های متخلف برخورد می‌شود.

جهانی همچنین ایجاد چنین سامانه‌ای را به دیگر دستگاه‌های امدادی نیز توصیه کرده و می‌گوید: مشابه این مشکل در مورد خودرو‌های آتش‌نشانی، خودرو‌های سازمان امدادونجات و ... نیز وجود دارد. به همین دلیل نیز به این دستگاه‌ها نیز پیشنهاد می‌کنیم که این سامانه را راه‌اندازی و نصب کنند و پلیس نیز آمادگی همکاری با آنان را دارد.

او به رانندگان نیز توصیه کرد که قوانین و مقررات را رعایت کنند و اظهار می‌کند: چنین رفتاری ممکن است نهایتا پنج تا ۱۰ دقیقه رانندگان را زودتر به مقصد برساند، اما حوادث جبران ناپذیر زیادی ممکن است در پی آن رخ دهد که تصادف رانندگی از جمله این موارد است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار