ونس: ماسک، دوست و مشاور ترامپ باقی می‌ماند هشدار رژیم صهیونیستی به ترکیه درباره سوریه روبیو: روس‌ها وقت کشی می‌کنند و چینی‌ها بازار را غرق کالا کرده‌اند اظهارات سخنگوی قسام درباره آخرین وضعیت اسرای اسرائیلی  کرملین: ایران شریک و متحد ماست رئیس جمهور ارمنستان قانون پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا را امضا کرد رسانه عبری: یکی از مسئولین عالی رتبه انصار الله در صنعا ترور شد رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان

خروج کارکنان سفارت آمریکا در شانگهای اجباری شد

درحالی که پیش از این آمریکا از برخی کارکنان سفارت خود در شانگ‌های خواسته بود درپی شیوع کرونا به صورت داوطلبانه محل کار خود را ترک کنند این سیاست تغییر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا یکشنبه به کارکنانی در کنسولگری این کشور در شانگ‌های که دارای وظایف حیاتی نیستند دستور داد که این کنسولگری را ترک کنند.

رویترز گزارش داد درپی شیوع موارد کرونایی در چین دولت آمریکا از این راهکار برای جلوگیری از گسترش این ویروس در مناطق تحت کنترل خود استفاده می‌کند. با اینحال روز جمعه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود که نیرو‌هایی که دارای وظایف حیاتی نیستند به صورت داوطلبانه کنسولگری را ترک کنند. اما مشخص نیست که چرا خروج این کارکنان درحال حاضر اجباری شده است.

یکی از اقداماتی که غرب به واسطه اتخاذ آن به انتقاد از چین پرداخته مربوط به جدا کردن کودکان از والدین کرونایی است، اقدامی که آمریکا از آن به عنوان نوعی نقض حقوق بشر یاد کرده است.

پیش از این دولت آمریکا از سیاست‌های پکن در کنترل کرونا انتقاد کرده بود و همین موضوع با واکنش سخنگوی وزارت خارجه چین همراه شده بود.

سخنگوی سفارت آمریکا روز شنبه اعلام کرده بود: سفیر نیکولاس برنز و دیگر مقامات وزارت خارجه نگرانی خود نسبت به اقدامات کنترلی دولت چین برای مهار شیوع کرونا ابراز نگرانی کرده‌اند.

ژائو لیجیان در پاسخ چنین واکنش نشان داده بود: ما نسبت به اتهامات بی اساس علیه سیاست‌های محافظتی چین از سوی آمریکا شدیدا ابراز نارضایتی کرده و اعتراض رسمی خود به این موضوع را مطرح کرده‌ایم./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار