خروج کارکنان سفارت آمریکا در شانگهای اجباری شد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

خروج کارکنان سفارت آمریکا در شانگهای اجباری شد

درحالی که پیش از این آمریکا از برخی کارکنان سفارت خود در شانگ‌های خواسته بود درپی شیوع کرونا به صورت داوطلبانه محل کار خود را ترک کنند این سیاست تغییر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا یکشنبه به کارکنانی در کنسولگری این کشور در شانگ‌های که دارای وظایف حیاتی نیستند دستور داد که این کنسولگری را ترک کنند.

رویترز گزارش داد درپی شیوع موارد کرونایی در چین دولت آمریکا از این راهکار برای جلوگیری از گسترش این ویروس در مناطق تحت کنترل خود استفاده می‌کند. با اینحال روز جمعه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود که نیرو‌هایی که دارای وظایف حیاتی نیستند به صورت داوطلبانه کنسولگری را ترک کنند. اما مشخص نیست که چرا خروج این کارکنان درحال حاضر اجباری شده است.

یکی از اقداماتی که غرب به واسطه اتخاذ آن به انتقاد از چین پرداخته مربوط به جدا کردن کودکان از والدین کرونایی است، اقدامی که آمریکا از آن به عنوان نوعی نقض حقوق بشر یاد کرده است.

پیش از این دولت آمریکا از سیاست‌های پکن در کنترل کرونا انتقاد کرده بود و همین موضوع با واکنش سخنگوی وزارت خارجه چین همراه شده بود.

سخنگوی سفارت آمریکا روز شنبه اعلام کرده بود: سفیر نیکولاس برنز و دیگر مقامات وزارت خارجه نگرانی خود نسبت به اقدامات کنترلی دولت چین برای مهار شیوع کرونا ابراز نگرانی کرده‌اند.

ژائو لیجیان در پاسخ چنین واکنش نشان داده بود: ما نسبت به اتهامات بی اساس علیه سیاست‌های محافظتی چین از سوی آمریکا شدیدا ابراز نارضایتی کرده و اعتراض رسمی خود به این موضوع را مطرح کرده‌ایم./تسنیم

ارسال نظر