بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

خروج کارکنان سفارت آمریکا در شانگهای اجباری شد

درحالی که پیش از این آمریکا از برخی کارکنان سفارت خود در شانگ‌های خواسته بود درپی شیوع کرونا به صورت داوطلبانه محل کار خود را ترک کنند این سیاست تغییر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا یکشنبه به کارکنانی در کنسولگری این کشور در شانگ‌های که دارای وظایف حیاتی نیستند دستور داد که این کنسولگری را ترک کنند.

رویترز گزارش داد درپی شیوع موارد کرونایی در چین دولت آمریکا از این راهکار برای جلوگیری از گسترش این ویروس در مناطق تحت کنترل خود استفاده می‌کند. با اینحال روز جمعه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود که نیرو‌هایی که دارای وظایف حیاتی نیستند به صورت داوطلبانه کنسولگری را ترک کنند. اما مشخص نیست که چرا خروج این کارکنان درحال حاضر اجباری شده است.

یکی از اقداماتی که غرب به واسطه اتخاذ آن به انتقاد از چین پرداخته مربوط به جدا کردن کودکان از والدین کرونایی است، اقدامی که آمریکا از آن به عنوان نوعی نقض حقوق بشر یاد کرده است.

پیش از این دولت آمریکا از سیاست‌های پکن در کنترل کرونا انتقاد کرده بود و همین موضوع با واکنش سخنگوی وزارت خارجه چین همراه شده بود.

سخنگوی سفارت آمریکا روز شنبه اعلام کرده بود: سفیر نیکولاس برنز و دیگر مقامات وزارت خارجه نگرانی خود نسبت به اقدامات کنترلی دولت چین برای مهار شیوع کرونا ابراز نگرانی کرده‌اند.

ژائو لیجیان در پاسخ چنین واکنش نشان داده بود: ما نسبت به اتهامات بی اساس علیه سیاست‌های محافظتی چین از سوی آمریکا شدیدا ابراز نارضایتی کرده و اعتراض رسمی خود به این موضوع را مطرح کرده‌ایم./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار