عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

کره شمالی: آمریکا بازنده نهایی بحران اوکراین است

کره شمالی: آمریکا بازنده نهایی بحران اوکراین است کره شمالی، آمریکا را به خاطر تبدیل بحران اوکراین به یک مساله حقوق بشری و اعمال تحریم علیه روسیه محکوم کرد و رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" و "مردی با تپق‌های مکرر" دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۸۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی کره شمالی موسوم به کی‌سی‌ان‌ای در مطلبی نوشت: مساله اوکراین ناگهان به یک مساله حقوق بشری تبدیل شد چرا که آمریکا و رسانه‌های غربی با توطئه‌ای با انگیزه سیاسی برای بدنام کردن روسیه و دستیابی به فروپاشی دولت مسکو، این ماجرا را یک "جنایت جنگی" قلمداد کردند.

در ادامه این مقاله که به زبان انگلیسی منتشر شده، آمده است: این تازه‌ترین داستان رهبری آمریکاست که بدون پایه و اساس از رئیس جمهوری روسیه بد می‌گوید. چنین اظهارات بی‌پروایی تنها می‌تواند از سوی نوادگان یانگی‌ها که در تهاجم و توطئه‌پروری استاد هستند، مطرح شوند.

خبرگزاری رسمی کره شمالی سپس جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" با "مشکل زوال عقل" که به خاطر "تپق‌های مکررش معروف است"، توصیف کرد.

در این مطلب آمده است: سوال بزرگ این است که بایدن در این ۵۰ سال حضورش در عرصه سیاست با چنین ضریب هوشی، آیا کاری را درست انجام داده است یا خیر؟

خبرگزاری کی‌سی‌ان‌ای همچنین از آمریکا و کشور‌های غربی به خاطر اعمال تحریم علیه روسیه به خاطر حمله‌اش به اوکراین انتقاد کرده و گفت که واشنگتن در این بحران کنونی رویای برنده شدن "جایزه بزرگ" را در سر می‌پروراند.

در این مطلب آمده است: کمپین "تحریم" و "حقوق بشر" آمریکا علیه کشور‌های دیگر تنها دست و پایش را می‌بندد و جنایت‌های غیراخلاقی‌اش را فاش می‌کند که در نهایت به ضرر خودش تمام خواهد شد. آمریکا در حال حاضر در یک جنگ باخته مبارزه می‌کند و بازنده نهایی آمریکا خواهد بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۱
0
0
بازنده نهایی ایران است، اگر روسیه موفق بشه به اهدافش دست پیدا کنه.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار