آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است

نخست وزیر جدید پاکستان:از تقویت روابط تجاری با ایران حمایت می‌کنیم

نخست وزیر جدید پاکستان:از تقویت روابط تجاری با ایران حمایت می‌کنیم  محمد شهباز شریف عصر روز دوشنبه پس از انتخاب به عنوان بیست و سومین نخست وزیر پاکستان طی سخنانی بر عزم محکم دولت آتی این کشور برای تحکیم سیاست خارجی تاکید کرد و گفت:ما از تقویت روابط دوجانبه تجاری پاکستان با ایران حمایت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۹۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «شهباز شریف» نخست وزیر جدید پاکستان با تشریح برنامه‌های دولت جدید خود برای تقویت روابط با کشورهای همسایه و منطقه اعلام کرد: از تقویت روابط با کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران به ویژه در بخش تجارت حمایت می‌کنیم.

 محمد شهباز شریف عصر روز دوشنبه پس از انتخاب به عنوان بیست و سومین نخست وزیر پاکستان طی سخنانی بر عزم محکم دولت آتی این کشور برای تحکیم سیاست خارجی تاکید کرد.

وی روابط با جمهوری اسلامی ایران را مهم و برادرانه دانست و تاکید کرد: ما از تقویت روابط دوجانبه تجاری پاکستان با ایران حمایت می‌کنیم.

شهباز شریف با اشاره به اوضاع افغانستان و پیامدهای تشدید بحران در این کشور همسایه بر منطقه و سایر همسایگان، خواستار رسیدگی و کمک فوری به مردم افغانستان و تلاش برای غلبه بر بحران انسانی و اقتصادی افغانستان شد.

وی روابط پاکستان با چین را راهبردی و ناگسستنی توصیف کرد و افزود: دولت آتی پاکستان با سرعت بیشتری طرح راهروی مشترک اقتصادی پاکستان و چین موسوم به «سیپک» را ادامه خواهد داد.

نخست وزیر جدید پاکستان با اذعان با روابط پیچیده این کشور با ایالات متحده آمریکا و اختلافات میان دو کشور، گفت: اسلام‌آباد خواهان روابط پایاپای با واشنگتن است.

نخست وزیر جدید پاکستان: حامی توسعه تجارت با ایران هستیم

شهباز شریف با اشاره به ماجرای نامه تهدیدآمیز آمریکا علیه پاکستان و جنجال برانگیز شدن آن مرتبط با ادعای همدستی مخالفان با توطئه خارجی اعلام کرد: تا روزهای آینده نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی و روابط خارجی مجلس پشت درهای بسته برگزار شده و در این خصوص روشنگری خواهد شد.

وی درباره روابط پاکستان با هند نیز گفت که دهلی‌نو باید به فکر رفاه مردم شبه قاره باشد و اجازه دهد تا مردم کشمیر آزادانه سرنوشت خود را تعیین کنند.

نخست وزیر جدید پاکستان با تاکید بر حمایت از فلسطین گفت: ما همچنان از حق آزادی و استقلال ملت مظلوم فلسطین و آزادی بیت المقدس حمایت خواهیم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار