دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نخست وزیر جدید پاکستان:از تقویت روابط تجاری با ایران حمایت می‌کنیم

 محمد شهباز شریف عصر روز دوشنبه پس از انتخاب به عنوان بیست و سومین نخست وزیر پاکستان طی سخنانی بر عزم محکم دولت آتی این کشور برای تحکیم سیاست خارجی تاکید کرد و گفت:ما از تقویت روابط دوجانبه تجاری پاکستان با ایران حمایت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۹۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «شهباز شریف» نخست وزیر جدید پاکستان با تشریح برنامه‌های دولت جدید خود برای تقویت روابط با کشورهای همسایه و منطقه اعلام کرد: از تقویت روابط با کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران به ویژه در بخش تجارت حمایت می‌کنیم.

 محمد شهباز شریف عصر روز دوشنبه پس از انتخاب به عنوان بیست و سومین نخست وزیر پاکستان طی سخنانی بر عزم محکم دولت آتی این کشور برای تحکیم سیاست خارجی تاکید کرد.

وی روابط با جمهوری اسلامی ایران را مهم و برادرانه دانست و تاکید کرد: ما از تقویت روابط دوجانبه تجاری پاکستان با ایران حمایت می‌کنیم.

شهباز شریف با اشاره به اوضاع افغانستان و پیامدهای تشدید بحران در این کشور همسایه بر منطقه و سایر همسایگان، خواستار رسیدگی و کمک فوری به مردم افغانستان و تلاش برای غلبه بر بحران انسانی و اقتصادی افغانستان شد.

وی روابط پاکستان با چین را راهبردی و ناگسستنی توصیف کرد و افزود: دولت آتی پاکستان با سرعت بیشتری طرح راهروی مشترک اقتصادی پاکستان و چین موسوم به «سیپک» را ادامه خواهد داد.

نخست وزیر جدید پاکستان با اذعان با روابط پیچیده این کشور با ایالات متحده آمریکا و اختلافات میان دو کشور، گفت: اسلام‌آباد خواهان روابط پایاپای با واشنگتن است.

نخست وزیر جدید پاکستان: حامی توسعه تجارت با ایران هستیم

شهباز شریف با اشاره به ماجرای نامه تهدیدآمیز آمریکا علیه پاکستان و جنجال برانگیز شدن آن مرتبط با ادعای همدستی مخالفان با توطئه خارجی اعلام کرد: تا روزهای آینده نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی و روابط خارجی مجلس پشت درهای بسته برگزار شده و در این خصوص روشنگری خواهد شد.

وی درباره روابط پاکستان با هند نیز گفت که دهلی‌نو باید به فکر رفاه مردم شبه قاره باشد و اجازه دهد تا مردم کشمیر آزادانه سرنوشت خود را تعیین کنند.

نخست وزیر جدید پاکستان با تاکید بر حمایت از فلسطین گفت: ما همچنان از حق آزادی و استقلال ملت مظلوم فلسطین و آزادی بیت المقدس حمایت خواهیم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر