تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و آفریقای جنوبی

رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و آفریقای جنوبی حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز پنجشنبه، با خانم «نالدی پاندور»، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی در خصوص مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 14
کد خبر: ۱۲۹۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه کشورمان، با اشاره به اهمیت قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، بر عزم جدی دولت جدید ایران برای توسعه روابط با این قاره به ویژه با آفریقای جنوبی تاکید کرد.

امیرعبداللهیان، روابط دو کشور را در عرصه‌های مختلف خوب ارزیابی کرد و با اشاره به برگزاری موفق چهاردهمین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور از آمادگی کشورمان برای برگزاری پانزدهمین کمیسیون مشترک در آینده نزدیک خبر داد و تأکید کرد، فرصت‌ها و ظرفیت‌های فراوانی در روابط دو کشور وجود دارد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به حمایت ایران و آفریقای جنوبی از مواضع یکدیگر در سازمان‌های بین المللی، بر تداوم این روند و همکاری دو کشور در مجامع بین المللی تأکید کرد.

امیرعبداللهیان به مواضع خوب آفریقای جنوبی در قبال مسأله فلسطین اشاره و اظهار کرد: شما در کشور خود آپارتاید را تجربه کرده اید و به خوبی وضعیت فعلی آپارتاید علیه مردم فلسطین را درک می‌کنید.

خانم نالدی پاندور وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، ایران را دوست خوب آفریقا توصیف و تأکید کرد روابط با ایران برای آفریقای جنوبی دارای اهمیت است.

وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی، ضمن تقدیر از حمایت‌های ایران از آفریقای جنوبی در سازمان‌های بین المللی، افزود: ما فلسطین را دوست خودمان می‌دانیم.

خانم نالدی پاندور ضمن تکرار دعوت رئیس جمهور آفریقای جنوبی از رئیس جمهور اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد: سفر آتی رئیس جمهور اسلامی ایران به آفریقای جنوبی پایه‌گذار جهش روابط دوجانبه باشد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار