عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

پوتین از برزیل کمک خواست

خبرگزاری رویترز گزارش داد، بر اساس یک نامه که مشاهده کرده است، روسیه از برزیل خواسته تا در صندوق بین‌المللی پول، بانک جهانی و گروه ۲۰ از آن در راستای مقابله با تحریم‌های فلج کننده اعمال شده از سوی غرب در پی حمله به اوکراین، حمایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، آنتون سیلوانوف، وزیر دارایی روسیه در نامه‌ای به پائولو گوئدس، وزیر اقتصاد برزیل، خواستار آن شده که برزیل از روسیه "با هدف جلوگیری از اتهامات سیاسی و تلاش برای روا داشتن تبعیض علیه آن در نهادهای مالی بین‌المللی و مجامع چند جانبه حمایت کند."

سیلوانوف نوشت: تلاشهایی در پشت صحنه در صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی برای محدود کردن یا حتی اخراج روسیه از فرآیندهای تصمیم‌گیری در حال انجام است.

به نوشته رویترز، او درباره موانع برای مشارکت روسیه در این نهادها توضیح بیشتری نداد و ادعاهای او به طور مستقل قابل تأیید نبود.

این نامه که هیچ اشاره‌ای به جنگ در اوکراین نکرده است، تاریخش برای 30 مارس است و روز چهارشنبه توسط سفیر روسیه در برازیلیا به این وزیر دولت برزیل ارسال شد.

وزیر دارایی روسیه گفت: همان طور که می دانید روسیه در حال تجربه یک دوره چالش برانگیز همراه با تلاطم اقتصادی و مالی ناشی از تحریمهای اعمال شده از سوی آمریکا و متحدانش است.

اریوالدو گومز، دبیر امور اقتصاد بین المللی وزارت اقتصاد برزیل در پاسخ به پرسشی در خصوص این نامه عنوان کرد،‌برازیلیا مایل است روسیه بخشی از بحث و مذاکره در سازمانهای چند جانبه باقی بماند.

او بیان داشت: از نقطه نظر برزیل نگهداری یک گفتگوی باز ضروری است. پل های ارتباطی نهادهای بین المللی هستند و ارزیابی ما این است که این پلها باید حفظ شوند.

چند روز پیش جنت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا گفت، آمریکا در صورت حضور روسیه در نشستهای گروه 20 در هیچ یک از این نشستها به دلیل حمله روسیه به اوکراین شرکت نخواهد کرد.

سیلوانوف عنوان کرد، تقریبا نیمی از ذخایر بین‌المللی روسیه مسدود شده اند و جلوی تراکنشهای تجاری خارجی آن از جمله با شرکای نوظهورش در حوزه اقتصاد بازار گرفته می شود.

وی افزود: آمریکا و کشورهای تابعه آن سیاست منزوی کردن روسیه نزد جامعه بین‌المللی را دنبال می‌کنند.

سیلوانوف خاطر نشان کرد، این تحریم ها اصول توافقنامه های برتون وودز را که عامل تاسیس صندوق بین المللی پول و بانک جهانی بوده‌اند، نقض می‌کنند.

وی در نامه‌ای به گودس نوشت: ما معتقدیم که بحران کنونی ناشی از تحریم‌های اقتصادی بی سابقه‌ای که با تحریک از سوی کشورهای گروه هفت اعمال شده‌اند، ممکن است عواقب طولانی مدتی داشته باشند، مگر اینکه ما اقدام مشترکی برای حل آن انجام دهیم.

ژایر بولسونارو، رئیس جمهور راست افراطی برزیل که تنها چند روز قبل از حمله روسیه به اوکراین به مسکو سفر کرد، در قبال بحران اوکراین موضع بی طرف اتخاذ کرده و این حمله را محکوم نکرده است و به این ترتیب انتقاد دولت بایدن را برانگیخته است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده