ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

حمله گرگ به یک معلم در هشجین + جزئیات و عکس

به دنبال حمله گرگ به دو شهروند در شهر هشجین، مصدومین به بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال انتقال یافتند که وضعیت حیاتی هر دو بیمار در حال حاضر خوب است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، صبح روز شنبه 27 فروردین 1401 دو شهروند هشجینی دچار حمله گرگ قرار گرفته و مصدوم شدند.

سمانه فرامرز، معلم هشجینی صبح زود عازم محل کار خود بود که در مقابل مسجد جامع شهر، یک قلاده گرگ با سرعت به او حمله‌ور شده و از ناحیه سر، صورت و پا‌ها و گردن صدماتی به این معلم وارد کرده است.

دومین مصدوم، بانویی ۷۳ ساله به نام طوبی رسائی بود که هنگام غذا دادن به اردک‌ها در کوچه همجوار محله شیخ قریشی مورد حمله قرار گرفت.



وی در این باره  گفت: با تجربه‌ای که از زمان قدیم از رویارویی با گرگ داشتم، با فرو کردن دمپایی خود در دهان گرگ، از خود دفاع کردم، اما متاسفانه گرگ با پرشی سریع، دهان و گردن مرا زخمی کرد که در آن لحظه با روسری، دور گردن گرگ را فشار دادم که نهایتا گرگ گردنم را رها و سپس دست‌هایم را زخمی کرد و با داد و فریاد اهالی، گرگ متواری شد.

اشکان نقوی‌نیا، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال امروز در این زمینه اظهار کرد: متاسفانه حادثه صبح امروز در شهر هشجین در رخ داده و هر دو مصدوم به فاصله زمانی کمتر از یک ساعت مورد حمله گرگ قرار گرفته و به لحاظ شدت ترس از گرگ، هر دو مصدوم دچار استرس و ترس شدند.

وی افزود: تلاش همکاران در بخش اورژانس با درمان‌های اولیه آغاز شده و در حال حاضر وضعیت حیاتی هر دو بیمار خوب است، ولی به لحاظ شدت جراحات در ناحیه سر، صورت، دهان و دست و پاها، فعلا در بخش اورژانس بستری بوده و تا عادی شدن وضعیت و ادامه درمان در بیمارستان تحت مداوا قرار خواهند گرفت.

استقرار دو تیم حفاظت محیط زیست در حاشیه شهر

به دنبال وقوع این حادثه علت حادثه را از نعمت‌الله جوانمردی رئیس اداره محیط زیست جویا شدیم.

حمله گرگ به یک معلم در هشجین + جزئیات و عکس

جوانمردی از استقرار دو تیم حفاظت محیط زیست در حاشیه شهر هشجین در مناطق مسکونی، باغی و مناطق همجوار با روستا‌های اطراف خبر داد و گفت: با هماهنگی‌های انجام شده با محیط زیست استان و با هدف حفظ جان شهروندان، تیم‌های عملیاتی محیط زیست شهرستان خلخال در منطقه در حال گشت‌زنی هستند تا از خطرات و حوادث احتمالی حمله مجدد حیات وحش و مخصوصا گرگ به شهروندان جلوگیری نمایند.

 با دستور مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل،  رضا محمدی، رئیس آموزش و پرورش خلخال به عنوان نماینده مدیرکل با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال از معلم مصدوم حادثه عیادت نموده و در جریان آخرین وضعیت درمانی وی قرار گرفت./فارس

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر