مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

ادامه اعتراضات در آمریکا به قتل جوانی سیاهپوست

با گذشت چند روز از انتشار تصاویر قتل یک جوان سیاهپوست به دست پلیس در شهر میشیگان اعتراض‌ها به خشونت ماموران پلیس در این شهر همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر شهر میشیگان بار دیگر شاهد برگزاری تظاهراتی بود که در آن برای مقابله با رفتار‌های خشونت بار و نژادپرستانه پلیس با سیاهپوستان درخواست اقدامی درخور و جدی شده است.

پاتریک لیویا، ۲۶ ساله در تاریخ چهار آوریل (۱۵ فروردین) در گرند رپیدز میشیگان کشته شد. پس از چندی، ویدئوی درگیری او با پلیس که در نهایت به قتل او انجامید، منتشر شد. در چند ویدئویی که پلیس میشیگان منتشر کرد، یک پلیس سفید پوست بار‌ها به لیویا دستور می‌دهد تا شوکر را روی زمین بگذارد. شوکری که به نظر می‌رسد در درگیری با پلیس به دست مرد سیاه‌پوست افتاده بود.

پلیس خودروی لیویا را به دلیل داشتن پلاک جعلی متوقف گواهینامه لیویا را درخواست کرده بود. به شکلی که تصاویر منتشر شده نشان می‌دهند، لیویا پس از لحظاتی درنگ و سردرگمی سعی می‌کند از دست نیرو‌های پلیس فرار کند، اما در تعقیب و گریز به دام نیرو‌های پلیس می‌افتد و در نهایت، در یکی از ویدئو‌ها نیز نشان داده می‌شود که افسر پلیس روی بدن لیویا قرار گرفته و به نظر می‌رسد به سر او شلیک کرده است.

بعد از کشته شدن چندین شهروند سیاهپوست به دست پلیس آمریکا که جنجالی‌ترین و معروف‌ترین آن‌ها جرج فلوید بود، اعتراض‌هایی هر از چند در گوشه و کنار آمریکا برای درخواست مدیریت خشونت پلیس و دوری از نژادپرستی برگزار می‌شود که در بیشتر موارد، جنش «جان سیاهان مهم است» نقش برجسته‌ای دارد.

مساله جالب توجه اینجاست که پاتریک لیویا در سال ۲۰۱۴ به همراه خانواده خود از جمهوری دمکراتیک کنگو به آمریکا مهاجرت کرده بود تا از خشونت‌هایی که در کشورش جریان دارند، دور بماند. پدر قربانی در نشستی خبری که برگزار شده بود با ابراز شگفتی از آنچه که بر سر فرزندش آمده گفته است برایش باور کردنی نیست که بعد از فرار از خشونت‌های کشور خود، اکنون در آمریکا شاهد چنین خشونتی باشد و فرزندش به این شکل اعدام گونه به دست نیروی پلیس به قتل برسد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر