با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

دلیل واقعی بازی نکردن سرباز‌های استقلال در ملوان

سرمربی ملوان نمی‌خواهد لیگ برتری شدن تیمش زیر سوال برود و به همین دلیل به دو بازیکن سرباز خود بازی نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۲۹۹۸۸

به گزارشراهبرد معاصر، از نیم فصل دوم محمدحسین مرادمند و سیاوش یزدانی برای پشت سرگذاشتن خدمت سربازی شان از استقلال جدا و راهی ملوان شدند. با این حال مازیار زارع ترجیح داده از این دو بازیکن حتی یک دقیقه هم استفاده نکند و سرمربی ملوان برای این کار یک دلیل مشخص دارد، او معتقد است تیمش تا این لحظه با شایستگی و اختلاف فاحش نسبت به رقبایش توانسته به رسیدن به لیگ برتر بسیار نزدیک شود و به همین دلیل نمی‌خواهد با بازی دادن به مرادمند و یزدانی موفقیت تیمش را زیر سوال ببرد.

 

در این بین به نظر می‌رسد بازگشت مرادمند به استقلال برای فصل آینده قطعی است، اما یزدانی در صورتی که در آزمون دکتری قبول شود می‌تواند جواز بازگشت به جمع آبی پوشان را دریافت کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار