ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

ساعت و زمان فعالیت مراکز اهدای خون در تهران در شب‌های قدر

زمان فعالیت مراکز فعال اهدای خون در لیالی قدر از چهارشنبه ۳۱ فروردین تا دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ مشخص شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۳۰۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، چهارشنبه ۳۱ فروردین و همزمان با اولین شب از لیالی قدر، مرکز اهدای خون وصال شیرازی، شهرری، ستاری و تهرانپارس از ساعت ۸ صبح تا پایان مراسم و مراکز اهدای خون صدر، پیروزی، شهریار و ورامین از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ در خدمت داوطلبان اهدای خون خواهند بود.

پنجشنبه اول اردیبهشت و همزمان با نوزدهم ماه مبارک رمضان و سالروز ضربت خوردن حضرت علی (ع)، مرکز وصال شیرازی از ساعت ۸ صبح تا پایان مراسم، مراکز شهرری، ستاری و تهرانپارس از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۲۳:۳۰ و مراکز صدر، پیروزی، شهریار، رباط کریم و ورامین از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۵ فعال هستند.

جمعه ۲ اردیبهشت و همزمان با دومین شب از لیالی قدر، مراکز وصال شیرازی، شهرری، ستاری و تهرانپارس از ساعت ۸ صبح تا پایان مراسم و مراکز صدر، پیروزی و ورامین نیز از ساعت ۸ تا ۱۵ آماده ارائه خدمات به اهداکنندگان خون هستند.

شنبه ۳ اردیبهشت و همزمان با سالروز شهادت امیرالمومنین (ع)، مرکز وصال شیرازی از ساعت ۸ صبح تا پایان مراسم و مراکز شهرری، ستاری و تهرانپارس از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۱۶ پذیرای مردم برای انجام کار نجات بخش اهدای خون خواهند بود.

یکشنبه ۴ اردیبهشت و همزمان با سومین شب از لیالی قدر، مراکز وصال شیرازی، شهرری، ستاری و تهرانپارس از ساعت ۸ صبح تا پایان مراسم و همچنین مراکز صدر، پیروزی، شهریار و ورامین از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ برای حضور داوطلبان اهدای خون فعال است.

دوشنبه ۵ اردیبهشت و همزمان با روز ۲۳ ماه مبارک رمضان، مرکز وصال شیرازی از ساعت ۸ صبح تا پایان مراسم، مراکز شهرری، ستاری و تهرانپارس از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۲۳:۳۰ و همچنین مراکز صدر، پیروزی، نارمک، شهریار، شهرقدس و ورامین نیز از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۵ پذیرای مردم برای اهدای خون خواهند بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار