آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

دو شرط مجلس برای حذف ارز ۴۲۰۰ از سوی دولت

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: اینکه یکبار برای همیشه باید از شر ارز ترجیحی کشور را خلاص کنیم را قبول دارم اما چون الان مشکلاتی وجود دارد و مردم به کالاهای اساسی به خوبی دسترسی ندارند باید با احتیاط این حذف انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۳۲

به گزارش راهبدر معاصر؛ رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره زمان حذف ارز 4200 تومانی از سوی دولت، گفت: در بودجه سال 1401 این اختیار به دولت داده شده است پس از ایجاد زیر ساختارهای لازم مبادرت به حذف این ارز کند.

 

وی با بیان اینکه تاکنون زمانی برای حذف ارز ترجیحی از سوی دولت به مجلس اعلام نشده است، ادامه داد: اینکه یکبار برای همیشه باید از شر این ارز ترجیحی کشور را خلاص کنیم را قبول دارم اما چون الان مشکلاتی وجود دارد و مردم به کالاهای اساسی همچون نان، گوشت قرمز، مرغ، تخم‌مرغ، روغن ، شکر و ... به خوبی دسترسی ندارند باید با احتیاط این حذف انجام شود.

 

نماینده آباده در مجلس با اعلام اینکه مجلس این اختیار را به دولت داده با دو شرط فراهم کردن زیرساخت‌ها و ثابت نگه‌ داشتن قیمت‌ها ارز ترجیحی را حذف کند، افزود: البته نباید قیمت‌ها دستوری باشد، عرضه و توزیع باید به‌گونه‌ای باشد که مردم احساس کمبود در بازار نداشته باشند و از این مهم‌تر نظارت‌های جدی بر بازار وجود داشته باشد.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس با بیان اینکه نمونه بارز افزایش قیمت‌ها را در بحث داروها در سال جاری شاهد هستیم، عنوان کرد: تا زمزمه‌های حذف ارز ترجیحی به وجود آمد قیمت داروهای وارداتی نسبت به سال 99 ، 60 تا 70 درصد افزایش قیمت داشته‌اند و در دسترس بیمارانی که نیاز دارند نیست یا قاچاق می‌شود یا احتکار می‌شود و در بازار آزاد فروخته می‌شود.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اعلام اینکه هنوز ارز ترجیحی حذف نشده است، اظهار کرد: اما هنوز این اتفاق رخ نداده افزایش قیمت‌ها را شاهد هستیم که نشانگر عدم نظارت مناسب در این حوزه است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار