دو شرط مجلس برای حذف ارز ۴۲۰۰ از سوی دولت-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

دو شرط مجلس برای حذف ارز ۴۲۰۰ از سوی دولت

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: اینکه یکبار برای همیشه باید از شر ارز ترجیحی کشور را خلاص کنیم را قبول دارم اما چون الان مشکلاتی وجود دارد و مردم به کالاهای اساسی به خوبی دسترسی ندارند باید با احتیاط این حذف انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۳۲

به گزارش راهبدر معاصر؛ رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره زمان حذف ارز 4200 تومانی از سوی دولت، گفت: در بودجه سال 1401 این اختیار به دولت داده شده است پس از ایجاد زیر ساختارهای لازم مبادرت به حذف این ارز کند.

 

وی با بیان اینکه تاکنون زمانی برای حذف ارز ترجیحی از سوی دولت به مجلس اعلام نشده است، ادامه داد: اینکه یکبار برای همیشه باید از شر این ارز ترجیحی کشور را خلاص کنیم را قبول دارم اما چون الان مشکلاتی وجود دارد و مردم به کالاهای اساسی همچون نان، گوشت قرمز، مرغ، تخم‌مرغ، روغن ، شکر و ... به خوبی دسترسی ندارند باید با احتیاط این حذف انجام شود.

 

نماینده آباده در مجلس با اعلام اینکه مجلس این اختیار را به دولت داده با دو شرط فراهم کردن زیرساخت‌ها و ثابت نگه‌ داشتن قیمت‌ها ارز ترجیحی را حذف کند، افزود: البته نباید قیمت‌ها دستوری باشد، عرضه و توزیع باید به‌گونه‌ای باشد که مردم احساس کمبود در بازار نداشته باشند و از این مهم‌تر نظارت‌های جدی بر بازار وجود داشته باشد.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس با بیان اینکه نمونه بارز افزایش قیمت‌ها را در بحث داروها در سال جاری شاهد هستیم، عنوان کرد: تا زمزمه‌های حذف ارز ترجیحی به وجود آمد قیمت داروهای وارداتی نسبت به سال 99 ، 60 تا 70 درصد افزایش قیمت داشته‌اند و در دسترس بیمارانی که نیاز دارند نیست یا قاچاق می‌شود یا احتکار می‌شود و در بازار آزاد فروخته می‌شود.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اعلام اینکه هنوز ارز ترجیحی حذف نشده است، اظهار کرد: اما هنوز این اتفاق رخ نداده افزایش قیمت‌ها را شاهد هستیم که نشانگر عدم نظارت مناسب در این حوزه است./ تسنیم

ارسال نظر