بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

تشکیل کمیته‌ای برای بررسی طرح شفافیت در مجلس

تشکیل کمیته‌ای برای بررسی طرح شفافیت در مجلس رئیس کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح شفافیت قوای سه‌گانه در مجلس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت بررسی طرح 2 فوریتی شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌ها و سایر نهادها، در این کمیسیون اظهار کرد: پس از تصویب 2 فوریت این طرح، بلافاصله جهت رسیدگی به کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شد و فورا در دستورکار اعضای کمیسیون قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه رسیدگی به طرح 2 فوریتی شفافیت قوای سه‌گانه در دستورکار روز سه‌شنبه هفته گذشته اعضای کمیسیون شوراها و امور داخلی قرار داشت، افزود: پس از بررسی‌ها مقرر شد تا طرح جهت رسیدگی به کارگروه ویژه‌ای ارجاع شود تا جزئیات طرح مذکور مورد رسیدگی قرار گیرد.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با تاکید بر اینکه قرار است تا این کارگروه طرح را واکاوی و نظر خود را در روز(شنبه 10 اردیبهشت ماه) به اعضای کمیسیون ارائه دهد، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها در همین روز در صحن کمیسیون درباره این طرح شفافیت قوای سه‌گانه رأی گیری خواهد شد.

 

جوکار بیان کرد: نظر کمسیون درباره طرح شفافیت قوای سه‌گانه همان روز در قالب گزارش به هیئت رئیسه ارائه می‌شود و احتمالا روز یکشنبه یازدهم اردیبهشت در دستورکار مجلس قرار می‌گیرد.

 

2 فوریت ، طرح شفافیت قوای سه‌گانه در روز یکشنبه 28 فروریدن ماه در جلسه علنی به تصویب رسید و جهت بررسی به کمسیون شوراها ارجاع شد.

 

بر اساس این گزارش، در آیین‌نامه داخلی مجلس درباره بررسی طرح‌های 2 فوریتی آمده که حداکثر چهار ساعت پس از تصویب فوریت، طرح چاپ و توزیع و به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع شود و حداکثر بیست ساعت پس از تصویب فوریت، پیشنهاد نمایندگان به کمیسیون مربوط تسلیم می‌شود و گزارش کمیسیون حداکثر سه روز کاری پس از تصویب فوریت، به هیأت رئیسه ارسال می‌شود تا در دستور کار مجلس قرار گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار