اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

حمله پهپادی جدید یمن به فرودگاه جازان عربستان

یگان پهپادی یمن صبح امروز از عملیات پهپادی جدید علیه فرودگاه جازان (جیزان) در جنوب عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  منابع یمنی صبح امروز یکشنبه از حملات و عملیات جدید پهپادی علیه اهدافی در عمق خاک عربستان سعودی خبر دادند.

 

شبکه المسیره یمن گزارش کرد که یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی این کشور وابسته به دولت نجات ملی در صنعاء، عملیاتی جدید علیه فرودگاه جازان (جیزان) در جنوب عربستان سعودی اجرا کرده است.

 

طبق این گزارش، تعدادی پهپاد از نوع «قاصف K2» به فرودگاه جازان در جنوب عربستان حمله کرده و آشیانه و ایستگاه‌های هواپیماهای بدون سرنشین سعودی را که در جنگ یمن استفاده می‌شوند، هدف قرار گرفته است.

 

یک منبع یمنی در یگان پهپادی ارتش این کشور در این خصوص توضیح داد که «حملات هوایی به فرودگاه جازان پس از آن افزایش یافته که این فرودگاه به پایگاهی برای تجاوز به یمن تبدیل شده است».

 

ماه گذشته میلادی نیز ارتش یمن در چهار نوبت، فرودگاه جازان را هدف عملیات پهپادی قرار داده بود. در یک نوبت از این حملات آشیانه، در عملیاتی دیگر سامانه‌های پاتریوت مستقر در این فرودگاه و در یک نوبت دیگر انبارهای تسلیحاتی هدف قرار گرفته بود.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار