المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

نظر وزیرخارجه فرانسه درباره معامله قرن

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه می‌گوید طرح آمریکایی «معامله قرن» رویکردی است که به آرامش منجر نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر خارجه فرانسه در انتقاد از یکجانبه‌گرایی آمریکا هشدار داد معامله قرن طرحی نیست که بتواند همزمان رضایت هر ۲ طرف فلسطینی و صهیونیستی را فراهم کند.

 

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه می‌گوید طرح آمریکایی «معامله قرن» رویکردی است که به آرامش منجر نخواهد شد.

 

وی افزود: رویکرد ترامپ در قبال مسئله اسرائیل- فلسطین گویای آن است که طرح پیشنهادی وی برای صلح، هرچه که می‌خواهد باشد؛ به خوشحالی هر ۲ طرف معامله منجر نخواهد شد.


لودریان همچنین با اشاره به تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، بر تداوم مخالفت اتحادیه اروپا با این اقدام تاکید کرد.

 

گفتنی است لودریان این اظهارات را حین سفر به کشور مغرب ایراد کرد حال آنکه چند هفته پیش نیز جرد کوشنر داماد و مشاور ترامپ هم برای جلب حمایت مغرب از معامله قرن به رباط سفر کرده بود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار