عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ماکرون درباره «راهکار دودولتی» به نتانیاهو نامه نوشت

رئیس‌جمهور فرانسه در نامه‌ای به «بنیامین نتانیاهو» پیروزی او در انتخابات اخیر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت و درباره تحقق «راهکار دو دولتی» ابراز امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 19
کد خبر: ۸۹۶۴
به گزارش راهبرد معاصر ، آنطور که یک رسانه رژیم صهیونیستی خبر داده، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه نامه‌ای برای نخست‌وزیر این رژیم ارسال و در آن درباره پیروزی او در انتخابات و مذاکرات سازش با فلسطینیان اظهارنظر کرد.

پایگاه صهیونیستی «واللا» خبر داد، رئیس‌جمهور فرانسه بعد از آنکه رئیس رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو را به دنبال اعلام نتیجه انتخابات اخیر مامور تشکیل کابینه کرد، نامه‌ای برای نتانیاهو ارسال کرد.

بنا بر گزارش این رسانه، امانوئل ماکرون در نامه خود به نتانیاهو پیروزی در انتخابات و مامور شدن او به تشکیل کابینه را تبریک گفت.

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست که مذاکره با فلسطینیان درباره مسائل امنیتی را حفظ کند. ماکرون همچنین درباره تحقق راهکار دودولتی ابراز امیدواری کرد.

ابراز امیدواری ماکرون درباره راهکار دو دولتی (تشکیل دو کشور مستقل فلسطینی و صهیونیستی بر اساس مرزهای ۱۹۶۷) در حالی مطرح شده که نتانیاهو در هفته‌های گذشته بر آمادگی خود برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به رژیم صهیونیستی تاکید کرده بود.

بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور، یک مقام آمریکایی در آستانه دیدار او با نتانیاهو گفته بود که کاخ سفید اصراری بر راهکار دو دولتی ندارد.

از سوی دیگر گمانه‌زنی‌ها درباره محتوای طرح دولت دونالد ترامپ درباره صلح بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان موسوم به «معامله قرن» هم ادامه دارد.

 «جرد کوشنر»، مشاور و داماد رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه (۲۸ فروردین) مدعی شده بود که طرح مدنظر این دولت درباره فلسطینیان و صهیونیست‌ها آخر ماه رمضان اعلام خواهد شد.

پیشتر برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند که در معامله قرن و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار