ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام کالاهای مشمول کالابرگ کدامند؟ راهنمای خرید با اعتبار الکترونیکی غول فناوری آمریکا 4800 نفر را اخراج می‌کند آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ بیت‌کوین صعود کرد آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر یکی از خطوط ریلی تهران - مشهد بازگشایی شد قیمت جهانی طلا امروز 1405/4/19 ارزش معاملات خرد از مرز 51 همت عبور کرد بورس در تقاطع سیاست و بنیادها قطر توسعه بزرگ‌ترین مجتمع LNG جهان را متوقف کرد خبر مهم برای واردکنندگان/ فهرست نهایی کالا‌های مشمول ترخیص ابلاغ شد پیش‌بینی قیمت دلار و یورو فردا پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ / مثقال طلا در کانال ۷۷ میلیون زمان واریز یارانه نقدی تیر ۱۴۰۵ اعلام شد + جدول مبالغ و جزئیات افزایش ۳ برابری بانک‌های عامل فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ تعطیلی فرودگاه هرمزگان تکذیب شد/ جزئیات صدور نوتام در فرودگاه‌های جنوب

کاهش ۳۸ درصدی تعدیل نیرو در کشور

کاهش ۳۸ درصدی تعدیل نیرو در کشور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: امسال سال اشتغال است و در راستای تحقق اشتغال آفرینی بسته‌های جدید حمایتی را برای تولید کنندگان در نظر گرفته‌ایم ضمن اینکه امسال تقاضا برای بیمه بیکاری ۳۸ درصد کمتر از پارسال بود و این یعنی افزایش حقوق‌ها تأثیری بر تعدیل نیرو نداشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر حجت الله عبدالملکی روز چهارشنبه هفتم اردیبهشت در حاشیه سفر استانی رئیس جمهور به استان قزوین به عنوان نماینده رئیس جمهور در البرز حضور داشت و در جمع خبرنگاران، بیان کرد: امسال سال اشتغال است و در راستای تحقق اشتغال آفرینی بسته‌های جدید حمایتی را برای تولیدکنندگان در نظر گرفته‌ایم.

وی بیان کرد: بر اساس نظریه افزایش انگیزه نیروی کار، با افزایش دستمزد بهره‌وری نیروی کار بیشتر می‌شود و درنتیجه کارفرما تمایل بیشتری برای حفظ آن نیرو خواهد داشت ضمن اینکه امسال تقاضا برای بیمه بیکاری ۳۸ درصد کمتر از پارسال بود و این نشان می‌دهد افزایش حقوق‌ها تأثیری بر تعدیل نیرو نداشته است.

وزیر کار در ادامه با اشاره به سفر و بازدید خود از شهر محمدیه و مهرگان در استان قزوین بیان کرد: با توجه به موقعیت شهر محمدیه و احداث شهر جدید مهرگان، احداث و تکمیل بیمارستان یکی از ضروریات دولت است که با یک اقدام جهادی و انقلابی در دستور کار مسئولان دولت قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار