فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات

عراق آمادگی لغو روادید زمینی را ندارد

عراق آمادگی لغو روادید زمینی را ندارد وزیر کشور در حاشیه سفر به قزوین با اشاره به لغو روادید میان عراق و ایران در سفرهای هوایی، بیان کرد: در تلاش هستیم بتوانیم شرایط لازم برای لغو ویزای زمینی را هم فراهم کنیم اما در حال حاضر کشور عراق برای لغو روادید زمینی آمادگی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی در حاشیه سفر به قزوین در جمع خبرنگاران بیان کرد: با اشاره شایعات فضای مجازی در خصوص ناامنی در مرزهای شرقی و شمال غرب کشور باید بگویم این اخبار شایعاتی بیش نیست و صرفاَ توسط دشمنان این مرز و بوم ایجاد شده است؛ وزارت کشور همواره سعی دارد با همسایگان در راستای اینجا امنیت پایدار در منطقه تعامل سازنده برقرار کند.

وی با اشاره به اینکه امنیت کشور عزیزمان از خطوط قرمز ماست، تصریح کرد: کشور از نظر امنیت در وضعیت خوبی قرار دارد و مرزهای کشور لحظه به لحظه توسط نیروهای امنیتی رصد و در صورت هرگونه تعرض احتمالی به خاک کشور با عاملان به شدت برخورد می‌شود؛ دشمنان بدانند که ما در موضوع امنیت با احدی تعارف نداریم.

وزیر کشور در پایان با اشاره به لغو روادید میان عراق و ایران در سفرهای هوایی، بیان کرد: در تلاش هستیم بتوانیم شرایط لازم برای لغو ویزای زمینی را هم فراهم کنیم اما در حال حاضر کشور عراق برای لغو روادید زمینی آمادگی ندارد.

کلمات کلیدی: احمد وحیدی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار