به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور ضمن قدردانی از والدین دانش آموزان و دانشجویان گفت: امروز به دلیل اینکه موضوع کرونا دغدغه جدی نیست، لازم بود تا مدارس و دانشگاهها بازگشایی شوند؛ با این وجود باید اصول بهداشتی هم رعایت شود.
اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا در اولین جلسه امسال خود، تصمیم به بازگشایی مدارس و دانشگاهها و بازگشت به آموزش حضوری را اتخاذ کردند.
براساس مصوبه این ستاد، مدیران مدارس و روسای دانشگاهها که از مصوبه این ستاد برای بازگشایی سرپیچی کنند به هیات تخلفات اداری معرفی خواهند شد.
به همین جهت از روز ۱۴ فروردین دانش آموزان و دانشجویان در کلاسهای درس خود حاضر شدند.
همان روز یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش گفت «تزریق دز اول در فرهنگیان به ۹۵ درصد، تزریق دز دوم به ۹۰ درصد و تزریق دز سوم به ۵۱ درصد رسیده است. در میان دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله نیز ۹۲ درصد دز اول و ۸۰ درصد دز دوم را دریافت کرده اند و تزریق دز سوم ندارند. به همین علت موضوع حضوری شدن مدارس جدی شد و به تصویب رسید.»
پیشتر آیت الله رئیسی اسفند پارسال گفته بود «در این دوسال که از شیوع کرونا میگذرد، گزارشهای نگران کنندهای از نتایج پایشهای علمی به دست آمده و ضرورت دارد وزرای آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر برگزاری کلاسهای درس و امتحانات مدارس و دانشگاهها به شکل حضوری تأکید داشته باشند.»
احمد وحیدی، فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا هم ششم فروردین گفته بود « با توجه به شیب نزولی ابتلا به کرونا و همچنین حجم قابل توجه تزریق واکسن و توجیه مدیران مدارس و روسای مراکز آموزشی، شرایط برای برپایی حضوری کلاسها فراهم شده است.»
گفتنی است، بر اساس آمارهای جهانی، شش ماه پس از شیوع کرونا، ۵۰ کشور، آموزش را حضوری کردند و بر اساس آمار یونیسف در ۱۵ دسامبر ۲۰۲۱، آموزش در ۹۶ کشور به صورت حضوری و فقط در ۱۰ کشور، مجازی بوده است./باشگاه خبرنگاران