لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

آیت الله رئیسی: روز قدس نوید نابودی رژیم صهیونیستی را می‌دهد

رئیس‌جمهور روز قدس را روز امید همه مستضعفان، مؤمنان و مظلومان عالم دانست و اظهار کرد: روز قدس روزی است که نوید آزادی قدس شریف و نابودی رژیم جعلی صهیونیستی و پیروزی دلبستگان به قرآن عزیز را می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 28
کد خبر: ۱۳۱۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سیدابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه (۸ اردیبهشت) در بیست و هفتمین دوره آئین تکریم از خادمان قرآنی و اختتامیه بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، برگزاری این نمایشگاه را فرصتی ارزشمند برای توجه به آموزه‌ها و رهنمودها و فهم قرآن برشمرد و گفت: انسانیت انسان و ربانی و خدایی شدن انسان در پرتو آموخته‌های قرآن شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه خداوند ابزار شناخت و معرفت را به همه انسان‌ها کرامت کرده اما برخی از انسان‌ها از آن بهره نمی‌برند، افزود: هر کس که از قرآن که «هدی للناس» و پیامبری که «کافه لناس» است، بهره برد، به قله‌های انسانی هدایت می‌شود و مانند حضرت سلمان به جایگاه رفیعی می‌رسد.

رئیسی همچنین با بیان اینکه قرآن کتاب هدایت ناس است که ظرفیت هدایت همه انسانها را دارد، اظهار داشت: با این حال برخی از این هدایت برخوردار نمی‌شوند. امروز جامعه بشری و فرهنگ و اقتصاد و سیاست و تمام لایه‌های زندگی انسان معاصر بیش از هر زمان دیگری نیازمند هدایت‌های قرآنی است.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر همه ما و جامعه بشری دل به آیات نورانی قرآن و به هدایت‌های مفسران و مبیّنان قرآن یعنی ائمه هدی (ع) که عِدل قرآن هستند، بدهیم دولت اسلامی، جامعه اسلامی، نظام اسلامی و تمدن اسلامی در پرتو هدایت‌های قرآن شکل می‌گیرد. مدنیتی که در پرتو قرآن نباشد، مدنیتی نیست که موجب ارتقای انسان بشود.

رئیسی با قدردانی از تلاش‌های امام راحل و مقام معظم رهبری برای احیا و و توجه به فرهنگ قرآنی خاطرنشان کرد: امروز جامعه بیش از همه زمان‌ها نیاز به امید و امیدآفرینی دارد. امید و امیدآفرینی در پرتو قرآن و آموخته‌های قرآن امکان‌پذیر است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: اگر مجاهدان فلسطینی در میدان ابتکار عمل را در دست دارند این در پرتو آموخته‌های قرآن حاصل شده است والا ساز و برگ نظامی، پول و امکانات در طرف مقابل است. به جوان فلسطینی در غزه، یا جوان لبنانی و افغانستانی بگوییم به چه دلخوش کردی، قرآن را سر دست می‌گیرد و می‌گوید به این کتاب دل خوش کرده‌ام.

رئیسی با بیان اینکه امروز امید و آرامش در پرتو آیات نورانی قرآن و توجه و دل دادن به قرآن حاصل می‌شود، گفت: فردا روز قدس است. خداوند امام بزرگوار ما را رحمت کند که یادگار ارزشمندی را با نامگذاری جمعه آخر ماه رمضان به نام روز قدس از خودشان به جای گذاشتند.

وی افزود: روز قدس، روز امید همه مستضعفان، مومنان و مظلومان عالم و روزی است که نوید آزادی قدس شریف و نابودی رژیم جعلی صهیونیستی و پیروزی دلبستگان به قرآن عزیز را می‌دهد. آیات قرآن این نوید را به ما می‌دهند که هر کس خداوند متعال و دین خدا را یاری کند، خداوند دست او را خواهد گرفت و این هدایت کسانی است که در مسیر خدا گام بردارند.

رئیسی با بیان اینکه راه شهدای بزرگوار ما از جمله شهید سلیمانی، ایستادگی و دلدادگی به قرآن است، اظهار داشت: اعتراف سخنگوی کاخ سفید به اینکه آمریکا در اعمال فشارهای حداکثری شکست مفتضحانه‌ای خورده به برکت ایستادگی و برخورداری از آموزه‌های قرآن کریم است.

رئیس‌جمهور در این مراسم از همه خادمان قرآنی که پس از تعطیلی دو ساله این نمایشگاه بار دیگر جمع خادمان قرآن را گرد هم آورده و نمایشگاه اثربخشی را شکل دادند، صمیمانه قدردانی کرد.

رئیسی در این مراسم ضمن بازدید از بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن، از ۱۲ نفر از خادمان قرآن کریم تجلیل و قدردانی کرد./پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار