مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

آیت الله رئیسی: دانشگاهیان برای مسایل مهم راهکار ارائه دهند

رئیس جمهور از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست برای موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارائه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با دانشجویان، در خصوص اهمیت و جایگاه علم و فرهنگ با محوریت دانشگاه، همه اجزای دولت را موظف به تلاش برای تحقق فرامین ایشان دانست.



وی از دانشگاه به عنوان اتاق فکر دولت یاد کرد و از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست که به صورت مسأله‌محور موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارائه دهند.

رئیس جمهور حفظ هویت علمی، دینی و انقلابی دانشگاه را مهم‌ترین دغدغه مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در این دیدار دانست و گفت: دشمن همواره تلاش کرده تا هویتی که دانشگاه به برکت انقلاب اسلامی به دست آورده، مخدوش کند و همه ما وظیفه داریم، مانع اجرای این نقشه شوم شویم.

رئیسی امیدبخشی به دانشجویان را از دیگر دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: یکی از مشکلات دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی اشتغال است که باید وزارت علوم با همکاری وزارتخانه‌های صمت و کار برای این مسأله برنامه‌ریزی کنند.

وی با بیان اینکه دولت مجری منویات مقام معظم رهبری خواهد بود، از معاون علمی خود و وزیر علوم خواست با همکاری بخش‌های مرتبط، راهکار‌های اجرای بیانات مقام معظم رهبری را بررسی و پیگیری کنند.

رئیس‌جمهور ساماندهی وضعیت خوابگاه‌ها را نیز امری مهم و ضروری دانست و وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه را مأمور رسیدگی فوری به این مسأله کرد.

رئیسی از دانشگاه نیز به عنوان اتاق فکر دولت یاد کرد و از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست که به صورت مسأله‌محور موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارائه دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر