ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

پاسخ پاکستان به نامه ترامپ آماده شد

با دستور نخست وزیر پاکستان وزارت خارجه این کشور پاسخ نامه ترامپ را به صورت مکتوب ارسال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 08
کد خبر: ۱۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از جیو تی وی، «عمران خان» نخست وزیر پاکستان دستور داد پاسخ درخواست ترامپ از طریق نامه به وزارت خارجه این کشور تحویل داده شود. گزارش ها حاکی است وزارت خارجه پاکستان پاسخ نامه درخواست همکاری ترامپ در خصوص صلح افغانستان را برای ارسال آماده کرده است.


پاکستان با پذیرش پیشنهاد آمریکا تلاش خواهد کرد تا از نفوذ خود برای صلح در افغانستان استفاده کرده و مذاکرات را تسریع کند. همچنین در این نامه بر لزوم انجام مذاکرات برای بهبود روابط پاکستان و آمریکا تاکید خواهد شد تا مشکلات فعلی حل شوند.


یکی از مواردی که در نامه ذکر خواهد شد گسترش روابط تجاری میان واشنتگن و اسلام آباد است که طی سالهای اخیر روندی نزولی به خود گرفته است.


گفتنی است طی روزهای اخیر ترامپ با ارسال نامه‌ای به عمران خان از پاکستان برای ایجاد صلح در افغانستان درخواست کمک کرد. سخنگوی کاخ سفید در این خصوص اعلام کرد: ما در این نامه از اسلام آباد خواستیم که برای برقراری صلح در افغانستان به ما کمک کند. این در حالی است که تا پیش از این ترامپ با لحنی تند به پاکستان دستور می داد که سیاست‌های آمریکا را در منطقه اجرا کند ولی دولت اسلام آباد علی رغم فشارهای فراوان کاخ سفید از این کار اجتناب می‌کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار