وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

مصرف کلسیم برای بیماران قلبی مسن ممنوع

محققان در جدیدترین یافته‌های خود به این نتیجه رسیده اند که مکمل کلسیم می‌تواند برای بیماران قلبی مسن مشکل ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، طبق جدیدترین یافته ها، افرادی که مکمل‌های کلسیم را به تنهایی یا کلسیم با ویتامین D مصرف می‌کنند در مقایسه با دیگران در معرض خطر بیشتر مرگ ناشی از مشکلات قلبی یا مرگ به هر دلیلی روبه‌رو بودند.

این افراد برای تعویض دریچه آئورت خود به عمل جراحی نیاز داشتند.

نتایج نشان دادند افرادی که کلسیم به علاوه ویتامین D مصرف می‌کنند، با خطر بیشتر مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی روبه رو بودند، کسانی که کلسیم را به تنهایی مصرف می‌کردند، تقریباً سه برابر بیشتر برای تعویض دریچه قلب خود نیاز به عمل جراحی داشتند.

دکتر سمیر کاپادیا، رئیس پزشکی قلبی عروقی کلینیک کلیولند اوهایو، گفت: مصرف کلسیم اضافی نمی‌تواند مفید باشد و ممکن است حتی مضر باشد.

تنگی آئورت هنگامی اتفاق می‌افتد که دریچه آئورت (دریچه اصلی خروجی قلب) سفت یا باریک می‌شود و جریان خون را از قلب به بقیه بدن مسدود می‌کند.

کاپادیا گفت: به صورت معمول، دریچه به اندازه یک چهارم باز می‌شود. در حدود ۵ درصد از افراد بالای ۷۵ سال، تجمع کلسیم در دریچه اتفاق می‌افتد، به طوری که دریچه به همان اندازه که به طور معمول باز می‌شود، باز نمی‌شود.

وی افزود: هنگامی که دریچه کمتر از اندازه یک سکه باز شود، خطر ابتلا به نارسایی قلبی یا مرگ روی می‌دهد.

محققان برای مشاهده این که آیا کلسیم ممکن است در مشکلات دریچه قلب نقش داشته باشد، سلامت قلب بیش از ۲۶۰۰ بیمار را که قبلاً دارای کلسیفیکاسیون خفیف تا متوسط دریچه آئورت بودند، پیگیری کردند.

میانگین سنی بیماران ۷۴ سال بود و به طور متوسط بیش از ۵.۵ سال تحت نظر بودند. افراد به سه گروه تقسیم شدند: کسانی که کلسیم مصرف می‌کردند، کسانی که کلسیم به علاوه ویتامین D مصرف می‌کردند و کسانی که مکمل مصرف نمی‌کردند.

این مطالعه نشان داد افرادی که کلسیم با ویتامین D مصرف می‌کنند با خطر مطلق مرگ ناشی از قلب به ازای ۱۳.۷ مرگ در هر ۱۰۰۰ نفر در سال روبه رو بودند. در حالی که ۵.۸ مرگ در هر ۱۰۰۰ نفر در افرادی که هیچ مکملی مصرف نمی‌کردند، وجود داشت.

این مطالعه نشان داد که مصرف مکمل کلسیم به علاوه ویتامین D خطر مرگ و میر به هر علتی را ۳۱ درصد افزایش می‌دهد، در حالی که مصرف کلسیم به تنهایی با خطر ۲۴ درصدی مرگ به هر علتی مرتبط است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار