طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود

جلوگیری از پوکی استخوان با این خوردنی‌ها

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات با اعلام اینکه میزان کلسیم برای خانم‌ها ۱۰۰۰ میلی‌گرم و آقایان ۱۲۰۰ میلی‌گرم است، افزود: لبنیات، حبوبات و ماهیان پرچرب و سبزی‌های برگ تیره از مهم‌ترین منابع غنی از کلسیم هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات از پوکی استخوان به عنوان یکی از بیماری‌های بسیار شایع در دوران سالمندی نام برد و افزود: این بیماری در دوران سالمندی نهایت موجب ضعیف شدن استخوان‌ها و احتمال شکستگی می‌شود.

مونا نعمتی‌زاده با بیان اینکه کلسیم یکی از مهم‌ترین عناصر معدنی است که در استخوان‌ها داریم، اظهار کرد: همچنین کلسیم یکی از مهم‌ترین عواملی است که تأمین کافی آن می‌تواند موجب کاهش ریسک شکستگی و مشکلات مربوط به پوکی استخوان شود.

وی مقدار نیاز به کلسیم را در دوران مختلف زندگی متفاوت دانست و گفت: در دوران نوجوانی به بیشترین دوران میزان کلسیم نیاز است که معادل ۱۳۰۰ میلی‌گرم می‌شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات با اعلام اینکه میزان کلسیم برای خانم‌ها ۱۰۰۰ میلی‌گرم و آقایان ۱۲۰۰ میلی‌گرم است، افزود: لبنیات، حبوبات و ماهیان پرچرب و سبزی‌های برگ تیره از مهم‌ترین منابع غنی از کلسیم هستند.

نعمتی زاده با بیان اینکه با قرار دادن روزانه یک لیوان شیر در وعده صبحانه به همراه مقدار کمی پنیر به همراه یک پیاله ماست برای نهار و یک پیاله برای شام و مصرف مغزیجات به میزان یک مشت بسته خود فرد و مصرف یک لیوان حبوبات پخته در طول نهار یا شام می‌تواند تأمین کننده مقداری از کلسیم مورد نیاز در دوران بزرگسالی باشد.

وی افزود: چون مقدار نیاز روزانه هر فرد به کلسیم با مواد غذایی طبیعی تأمین نمی‌شود، با مراجعه به پزشک یا متخصص تغذیه می‌توان در صورت نیاز مکمل‌های مورد نیاز تغذیه را دریافت کرد در غیر این صورت دریافت منابع طبیعی کلسیم بسیار بهتر است./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار