پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

نحوه اجرای مرخصی زایمان ۹ ماهه

محمد بایندریان درباره زمان مرخصی زایمان و اینکه چرا مرخصی زایمان 9 ماه برای تمامی کارمندان به رسمیت شناخته نمی‌شود، اظهار کرد: طبق قانون از جمله احکام دائمی برنامه‌های توسعه‌‌ای همچنین احکام بالادستی، مصوبات هیئت دولت برای صندوق‌های بیمه‌ای از جمله تامین اجتماعی به شرطی الزام‌آور است که منابع مالی آن توسط دولت دیده شده باشد و به صندوق پرداخته شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تامین اجتماعی، جزئیات نحوه اجرای مصوبه "مرخصی زایمان ۹ ماهه" برای همه کارمندان در سال ۹۸ را تشریح کرد.

محمد بایندریان درباره زمان مرخصی زایمان و اینکه چرا مرخصی زایمان 9 ماه برای تمامی کارمندان به رسمیت شناخته نمی‌شود، اظهار کرد: طبق قانون از جمله احکام دائمی برنامه‌های توسعه‌‌ای همچنین احکام بالادستی، مصوبات هیئت دولت برای صندوق‌های بیمه‌ای از جمله تامین اجتماعی به شرطی الزام‌آور است که منابع مالی آن توسط دولت دیده شده باشد و به صندوق پرداخته شود.

 

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تامین اجتماعی افزود: بنابراین سازمان تامین اجتماعی به استناد همین قوانین مکلف به پرداخت 6 ماه مرخصی زایمان شده است و بالاتر از آن منوط به تامین منابع مورد نیاز است.

 

وی تصریح کرد: در ارتباط با زمان مرخصی زایمان، مجلس این اختیار را به دولت داده که اگر دولت تمایل داشته باشد می‌تواند مبنای خود را مرخصی 9 ماهه محاسبه کند چرا که در ابتدا این مصوبه به صورت الزام برای دولت تصویب شد اما در ادامه شورای نگهبان به دلیل عدم تامین بار مالی و به استناد اصل 75 قانون آن را رد کرد و بنابراین نمایندگان مجلس شورای اسلامی اجرای این مصوبه را از الزام به اختیار درآورند.

 

بایندریان با اشاره به اینکه اجرای مصوبه مرخصی 9 ماه زایمان نیاز به تامین منابع مالی دارد، گفت: این منابع باید توسط دولت تامین شود که اخیرا جلسه‌ای در کمیسیون اجتماعی دولت برگزار کرده‌ایم و آنها پذیرفته‌اند که به عنوان یک تبصره خاص در بودجه کشور دیده شود و منابع مورد نیاز هر سال به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود و این در حالی است که برای اجرای این مصوبه در سال 98 نیاز به 500 میلیارد تومان اعتبار دارد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده