هیچ وزیری تاکنون کارت زرد دریافت نکرده است-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

هیچ وزیری تاکنون کارت زرد دریافت نکرده است

سید محمد حسینی نوشت: تاکنون هیچ وزیری کارت زرد دریافت نکرده است و قطعا با تعامل سازنده دولت و مجلس، بهتر می‌توان به مردم خدمت و مشکلات را حل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون پارلمانی رئیس جمهور در صفحه شخصی خود نوشت: «برای نخستین بار در دولت سیزدهم، یک نماینده محترم از پاسخ وزیر قانع نشد و پاسخ به رأی گذاشته شد که البته نمایندگان عزیز از توضیح وزیر قانع شدند و بر این اساس، تاکنون هیچ وزیری کارت زرد دریافت نکرده است و قطعا با تعامل سازنده دولت و مجلس، بهتر می‌توان به مردم خدمت و مشکلات را حل کرد.»

 

گفتنی است، دیروز نمایندگان مجلس از توضیح عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره پرسش موسوی لارگانی، نماینده فلاورجان، مبنی بر انتصاب معاونان و مدیران وزارتخانه و رؤسای مربوط به سازمان‌ها از افراد خارج از وزارتخانه، قانع شدند.
اصطلاح "کارت زرد مجلس" یا "اخطار"، به قانع نشدن نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توضیحات وزیر در حین بررسی سوال در صحن علنی و رأی به وارد بودن سوال نماینده سوال کننده می‌گویند.

 

دادن کارت زرد به خودی خود نمی‌تواند عاملی برای استیضاح وزیر باشد و تعدد کارت زرد‌ها به یک وزیر موجب استیضاح وی نمی‌شود و الزامی برای استیضاح وزیر بوجود نمی‌آورد بلکه "زمینه‌ساز استیضاح "است.

 

طرح استیضاح نیز تنها زمانی به جریان می‌افتد که با امضای حداقل ۱۰ تا ۱۵ نماینده تحویل هیئت رئیسه مجلس شود؛ با این حال عده‌ای از نمایندگان معتقدند در صورتی که کارت زرد‌ها به عدد سه برسد وزیر استیضاح خواهد شد.

 

عده‌ای دیگر نیز معتقدند کارت زرد اصطلاحی است که بین نمایندگان مجلس و وزرا رایج شده است وگرنه در آیین‌نامه داخلی مجلس چنین عنوان و اصطلاحی وجود ندارد.

 

این اصطلاح اولین‌بار از سوی برخی نمایندگان در مجلس هشتم، طی بازنگری قانون آیین‌نامه داخلی مجلس و به منظور تقویت بعد نظارتی مجلس، رایج شد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر