وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

توضیحات ظریف درباره آینده سیاسی ایران

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در گفت‌وگویی در توضیح ارزیابی‌اش از آینده سیاسی کشور با توجه به وضعیت کنونی منطقه‌ای و بین‌المللی و سفر نخست‌وزیر ژاپن به تهران، گفت: آینده سیاست خارجی ایران ادامه سیاست معقول و منطقی جمهوری اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر،  وزیر امور خارجه با بیان اینکه آینده سیاست خارجی ایران ادامه سیاست معقول و منطقی جمهوری اسلامی است، گفت: ما در این سیاست، هیچ‌گاه نگران گفت‌وگو با کشورهای دوست و کشورهایی که با آنها ارتباط داشتیم نیستیم.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در گفت‌وگویی در توضیح ارزیابی‌اش از آینده سیاسی کشور با توجه به وضعیت کنونی منطقه‌ای و بین‌المللی و سفر نخست‌وزیر ژاپن به تهران، گفت: آینده سیاست خارجی ایران ادامه سیاست معقول و منطقی جمهوری اسلامی است.

 

وی تصریح کرد: ما در این سیاست، هیچ‌گاه نگران گفت‌وگو با کشورهای دوست و کشورهایی که با آنها ارتباط داشتیم نیستیم، از همین رو با مقامات کشور ژاپن هم گفت‌وگو خواهیم کرد.

 

وزیر امور خارجه که با خبرگزاری خانه ملت افزود: ما در مذاکره با نخست‌وزیر ژاپن واقعیات را توضیح خواهیم داد و تبیین خواهیم کرد که چگونه جامعه بینالمللی می‌تواند برای حفظ دستاوردهای برجام حرکت کند.

 

ظریف در پایان در واکنش به اظهارات برخی افراد که اذعان دارند در شرایط کنونی امید مردم برای بهبود اوضاع کشور به سفر نخست‌وزیر ژاپن به تهران است، گفت: امید مردم باید به خدا و توان خودشان باشد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار