بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

ماس: بدون آمریکا، تحقق منافع اقتصادی برجام دشوار است

وزیر امور خارجه آلمان با تأیید اینکه تحقق وعده‌های اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایطی که آمریکا از این توافق خارج شده، دشوار است، گفت با این وجود اروپا خواهان باقی ماندن در این توافق است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان که بامداد امروز به منظور دیدار با مقامات ایرانی و رایزنی درباره آینده توافق هسته‌ای با ایران (برجام) وارد ایران شد به دشوار بودن تحقق منافع اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایط فعلی اذعان کرد.

 

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، ماس امروز دوشنبه گفت: «ما می‌دانیم که تحقق منافع اقتصادی که به ایران در پی توافق هسته‌ای (برجام) وعده داده شده، تا حدی زیادی بدون آمریکایی‌ها دشوار است.»

 

وی همچنین گفت: «اما من معتقدم که منفعت سیاسی و راهبری در این است که این توافق و نیز مذاکره با اروپا حفظ شود و این موضوع را باید تهران هم به رسمیت بشناسد.»

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و از آن زمان نیز تحریم‌های گسترده‌ای از جمله برای مقابله با صادرات نفت و پتروشیمی علیه ایران اعمال کرده است.

 

سفر ماس به تهران اولین سفر یکی از وزرای خارجه عضو گروه ۱+۴ بعد از بیانیه اخیر شورای عالی امنیت ملی ایران در توقف برخی تعهدات برجامی است.

 

شورای عالی امنیت ملی ایران ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری در اولین سالگرد خروج آمریکا از برجام، اعلام کرد اجرای بخشی از تعهدات خود از جمله در زمینه سقف ذخایر اورانیوم با غنای پایین و آب سنگین را متوقف می‌کند. ایران ۶۰ روز به طرف‌های برجام فرصت داد تا راهی برای تحقق منافع اقتصادی متصور در برجام بیابند، در غیر اینصورت ایران دیگر تعهدات برجامی خود را نیز کنار می‌گذارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار