واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان وارد تهران شد

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان برای دیدار با مقامات ایرانی دقایقی پیش وارد تهران شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر خارجه آلمان برای دیدار با مقامات ایرانی از جمله رئیس جمهور وارد تهران شد.

 

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان برای دیدار با مقامات ایرانی دقایقی پیش وارد تهران شد.

 

هایکو ماس قرار است روز دوشنبه ابتدا با محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان و سپس با حسن روحانی رئیس جمهور دیدار و درباره مسائلی همچون برجام رایزنی کند.

 

خبرگزاری رویترز ماموریت وزیر خارجه آلمان را نجات برجام بعد از تهدید ایران به کاهش تعهداتش در چارچوب این توافق خوانده است.

 

خبرنگار شبکه ARD آلمان با اشاره به ورود ماس به تهران، ماموریت وی را دشوار خوانده است و در حساب توئیتری خود نوشته است کشورهای اروپایی بدون اینکه قادر باشند پیشنهادات بیشتری به ایران ارائه کنند، قصد دارند تهران را راضی کنند تا در برجام باقی بماند.

 

به گزارش فارس، سفر ماس به تهران اولین سفر یکی از وزرای خارجه عضو گروه 1+4 بعد از بیانیه اخیر شورای عالی امنیت ملی ایران در توقف برخی تعهدات برجامی است. شورای عالی امنیت ملی ایران 18 اردیبهشت ماه سال جاری در اولین سالگرد خروج آمریکا از برجام در بیانیه‌ای با اعلام توقف در برخی تعهدات برجامی (میزان ذخایر اورانیوم غنی شده و آب سنگین) به کشورهای باقیمانده در برجام ۶۰ روز برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی فرصت داد و در این بیانیه تاکید شد: «در هر زمان که خواسته‌های ما تامین شود؛ ما نیز به همان میزان اجرای مجدد تعهدات متوقف شده را از سر خواهیم گرفت، اما در غیر این صورت، جمهوری اسلامی ایران مرحله به مرحله تعهدات دیگری را متوقف خواهد کرد.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار