عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند

واکنش به محاکمه حمید نوری در سوئد

یک کارشناس مسائل بین المللی محاکمه حمید نوری را در سوئد غیرقانونی و خلاف معاهدات بین المللی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 05
کد خبر: ۱۳۲۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «سیدرضا صدرالحسینی»، کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به روند برگزاری طولانی محاکمه ناعادلانه «حمید نوری» در دادگاه تصنعی «استکهلم» سوئد، اصل محاکمه وی را غیرقانونی خواند.

 

«صدرالحسینی» با بیان اینکه اصل محاکمه حمید نوری غیرقانونی است؛ در ادامه گفت «در واقع محاکمه حمید نوری را دولت سوئد از جانب نظام سلطه با هدایت رژیم صهیونیستی و نقش آفرینی مستقیم انگلیس انجام داده است.»

 

این کارشناس مسائل بین الملل، یادآوری کرد «در تمام مراحل محاکمه طولانی حمید نوری اجازه حضور گروه های مردم نهاد و کسانی را که از سازمان منافقین به دلیل جنایات این سازمان بریده بودند و آماده شهادت به نفع وی بودند، ندادند.»

 

«صدرالحسینی»، افزود «وکیل حمید نوری هم وکیل معاضدتی بوده است و دولت سوئد اجازه نداده توسط مشاورانی که از جانب وزارت امور خارجه ایران برای مشاوره به آنجا رفته بوده است، اقدامات لازم خود را در قالب یک وکیل انجام دهد.»

 

وی اظهار کرد «متاسفانه با وجود شعارهای آزادی و حقوق بشری که در سوئد داده می‎شود، نزدیک به دو سال است که حمید نوری در زندان انفرادی بوده و از کمترین امکانات بهداشتی و درمانی برخوردار نبوده است؛ تاجایی که متاسفانه مدتی هم از دادن عینک شخصی او خودداری کرده بودند.»

 

این کارشناس مسائل بین المللی، تاکید کرد «دادگاه حمید نوری با فضاسازی سازمان منافقین، همان کسانی که ۱۷ هزار نفر از ملت ایران را به شهادت رساندند، انجام شده است؛ حکمی که برای وی بریده شده نشان دهنده سیاسی بودن این دادگاه و حکم آن است.»

 

«صدرالحسینی»، در پایان گفت «دادگاه حمید نوری در سوئد تحت تاثیر آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی انجام شده و خلاف همه معاهدات حقوق بشری و حقوقی است.»/ میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار