عربستان برخی از محدودیت‌های زیارت بقیع را کاهش داد-راهبرد معاصر

عربستان برخی از محدودیت‌های زیارت بقیع را کاهش داد

با توجه به افزایش درخواست‌ها برای زیارت بقیع، عربستان برخی محدودیت ها‌ی زیارت بقیع را کاهش داد و به این ترتیب علاوه بر افزایش زمان تشرف زائران به این مکان مقدس، نیرو‌های امنیتی از خواندن برخی اذکار در بقیع ممانعت نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، بقیع‌محل تدفین چهار امام شیعیان و خاندان اهل بیت علیهم‌السلام است که ۲ بار توسط وهابیون تخریب شد و همچنان نیز با وجود وعده سعودی‌ها برای ساخت بقیع، ائمه مدفون در بقیع بدون ضریح و بارگاه هستند


در آستانه هشتم شوال، سالروز تخریب بقیع توسط وهابیون، عربستان برخی از محدودیت‌ها برای زیارت بقیع را کاهش داد؛ به طوری که ساعات تشرف به بقیع که از ابتدای شیوع کرونا تاکنون محدود شده بود، تغییر کرد.

‌بر همین اساس، با توجه به افزایش زائران مدینه منوره و درخواست‌ها برای زیارت بقیع، زوار نه تنها حوالی طلوع آفتاب و ظهر، بلکه ساعاتی از بعدازظهر تا غروب نیز امکان تشرف به بقیع وجود دارد و می‌توانند با ورود به این مکان مقدس به زیارت بپردازند. البته همچنان ورود بانوان به بقیع و تجمع پشت در‌های آن ممنوع است.

علاوه بر این، در روز‌های اخیر تصاویری از مزار حضرت ام البنین سلام الله علیهما در بقیع منتشر شده که برخی از آن به عنوان برداشته شدن نرده‌های اطراف مزار مادر سقای دشت کربلا اشاره کرده‌اند و حتی گفته می‌شود این اقدام با درخواست عراق از سعودی‌ها انجام شده است.



زیارت مزار حضرت ام‌البنین (س) در روز‌های اخیر

در ۲ سال گذشته محدودیت‌های زیارت بقیع افزایش یافته بود و‌حتی در مدتی تشرف به بقیع ممنوع شد، اما با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مجدد در‌های بقیع روی زوار بازگشایی شده و تشرف به بقیع باز شد.


اکنون نیز با توجه به پذیرش زائران خارجی در ماه‌های گذشته و تشرف بسیاری از شیعیان، دولت عربستان تا حدودی محدودیت‌های زیارت بقیع را کاهش داده است که علاوه بر افزایش زمان تشرف به بقیع، بازگشایی برخی از مسیر‌ها روی زائران از این تغییرات به شمار می‌رود.

همچنین به گفته یک‌منبع آگاه، نیرو‌های امنیتی مستقر در بقیع، نسبت به تشرف زوار و حتی خواندن برخی ذکر‌ها حساسیت کمتری داشته و در روز‌های گذشته برخی از شیعیان در بقیع به ذکر مصیبت هم پرداختند که البته این امر بدون اشک ریختن یا تضرع باید باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار