تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

آقای مهاجری؛ شجاعانه کنار بکشید!

مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله‌اش به بهانه افزایش قیمت نان، از رئیس‌جمهور درخواست کرد که از سمت خود کنار برود! پیشنهادی که بهتر است خود او درباره مدیریت روزنامه اش عملی کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر,  مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی روز گذشته در یادداشتی خواستار کناره‌گیری آیت‌الله رئیسی از ریاست‌جمهوری شده و نوشته است: حالا که روشن شده شما نمی‌توانید از عهده حل مشکلات برآئید، شجاعانه کنار بروید و کار را به افراد کاردان بسپارید.

 

بهانه مهاجری برای این یادداشت ادعای افزایش قیمت نان است؛ مطلبی که از اساس درست نیست و تغییری در قیمت نان ایجاد نشده و ساز و کار دریافت یارانه آن توسط مردم در حال تعریف شدن است؛ اما مهاجری به این بهانه و با این ادعا که حتی در دوران جنگ تحمیلی هم قیمت نان انقدر گران نشده بود، به دولت حمله می کند!

 

فارغ از اینکه نان در دهه شصت رشد مستمر و البته کندی داشت و از ابتدای دهه 60 تا پایان آن، رشد 5 برابری را تجربه کرده بود که البته طبیعی هم هست، اما صحبت‌های آقای مهاجری وجه دیگری دارد که باید به آن توجه کرد.

 

مهاجری درحالی صحبت از کنار رفتن آیت‌الله رئیسی از ریاست جمهوری می‌کند که تنها 8 ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم می‌گذرد و با توجه به شرایط چند روز گذشته که هنوز سیاست اصلاح ارز ترجیحی بطور کامل اجرا نشده و اقتصاددان‌های بسیاری نیز موافق این جراحی اقتصادی هستند و همه چیز در مرحله ابتدایی اجرا قرار دارد! اما در 8 سال گذشته و با تمام شرایط ناگوار اقتصادی و معیشتی همواره حامی دولت وقت بشمار می‌رفت و این روزنامه که باید مشی انصاف داشته باشد را در انتخابات 96 به ستاد انتخاباتی ضعیف‌ترین دولت بعد از انقلاب تبدیل کرد.

 

مهاجری در روزهای آخر دولت روحانی و در شرایطی که بسیاری از حامیان وی دست از حمایت برداشته بودند، در سرمقاله‌اش نوشت "انتقاد از دولت‌های یازدهم و دوازدهم لازم است اما آنچه صورت گرفته و می‌گیرد انتقاد نیست، انتقام است" و دولتی که نرخ ارز را 686 درصد، نرخ بیکاری جوانان 26 درصد، نرخ تورم نقطه به نقطه 47 درصد و قیمت مسکن را با رشد بیش از 600 درصد روبه‌رو کرد، دولت موفقی می‌دانست!

 

از استاندارد دوگانه روزنامه جمهوری اسلامی در قبال دولت‌ها که بگذریم، پرسش ما از آقای مهاجری این است که آیا زمان آن نرسیده که خود ایشان کنار برود! روزنامه‌ای که یادآور حزب جمهوری اسلامی و همنام نظام است، در دوران مدیریت وی کاملاً در حاشیه‌ی دکه قرار گرفت و از تیراژ بسیار پایینی برخوردار شد و نتوانست با توجه به پیشرفت رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، در این فضا هم جای پایی باز کند و با رنگ و لعاب سی سال قبل و رویکردی به کهنگی سی سال پیش منتشر می‌شود.

 

چندباری هم که این روزنامه در فضای خبری مطرح شد، جز حاشیه‌سازی و دروغ عائدی دیگری برای کشور نداشت. برای مثال در ماجرای تسلط طالبان بر افغانستان، با تیتر «حشد الشیعی در افغانستان بپا خاست»، مدعی شد که گروهی با این نام متشکل از شیعیان افغانستان علیه طالبان قیام کرده است! تیتری که از سوی فعالان لشکر فاطمیون مورد انتقاد قرار گرفت و تکذیب شد و برخی در داخل افغانستان این تیتر را توطئه برای جنگ مذهبی عنوان کردند.

 

18 مهرماه سال گذشته نیز این روزنامه با انتشار عکس دختربچه‌ای افغانستانی در میان مردم، مدعی شد این عکس متعلق به فروش دختران شیعه در بازار برده‌فروشی است! تصویری که با یک جستجوی ساده کذب بودن آن مشخص شد اما جوی روانی علیه ایران در میان مردم افغانستان راه انداخت.

 

با توجه به اینکه آقای مهاجری تسلط کافی بر مطالب روزنامه ندارند و فاقد تحلیل سیاسی درست است و توانایی زنده نگه داشتن برند این روزنامه را ندارد، توصیه می‌شود مدیریت روزنامه را به جوانترها واگذار و خود را بازنشسته کنند./ تسنیم

ارسال نظر