احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

پاکستان: دیگر افغان‌ها را به عنوان مهاجر نمی‌پذیریم

مقامات پاکستانی اظهار داشتند که افغان‌هایی را که پس از تسلط طالبان بر افغانستان به پاکستان آمده‌اند را به عنوان پناهنده نمی‌پذیرند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات پاکستانی می‌گویند که خواستار افزایش پناهندگان افغان در این کشور نیستند و افغان‌هایی را که پس تسلط طالبان بر افغانستان به پاکستان آمده‌اند را به عنوان پناهنده نمی‌پذیرند.

مقامات پاکستانی اظهار می‌کنند که از زمان تصرف طالبان بر افغانستان بیش از ۱۰۰ هزار تبعه این کشور که اکثراً افراد متخصص، مرفه و تحصیل کرده هستند با روادید‌های معتبر وارد پاکستان شده‌اند.

به گفته این مقامات، آن‌ها عمدتاً افغان‌های آسیب‌پذیری هستند که به دنبال مهاجرت به آمریکا و سایر کشور‌های غربی تحت برنامه‌های اسکان مجدد پناهندگان می‌باشند، اما به دلیل تاخیر در رسیدگی به مدارکشان توسط سفارت‌های خارجی، در اسلام‌آباد در هتل‌ها و مهمان‌خانه‌ها گیر کرده‌اند.

برخی از خانواده‌های مهاجرین افغان از کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل می‌خواهند که آن‌ها را به عنوان پناهنده ثبت کند. این افراد با اشاره به ممنوعیت تحصیل دختران توسط طالبان و سایر محدودیت‌ها برای زنان می‌گویند که نمی‌خواهند به کشور خود بازگردند.


پاکستان که در حال حاضر میزبان حداقل ۳ میلیون افغان است، سال گذشته اعلام کرد که پناهجویان جدید از افغانستان را نمی‌پذیرد و کنترل‌های مرزی را برای جلوگیری از ورود غیرقانونی پس از تسلط طالبان تشدید کرد.

«منصور احمد خان» سفیر اسلام‌آباد در کابل در این باره به «صدای آمریکا» گفت که پاکستان در صدور روادید برای افغان‌ها در مقایسه با دیگر کشور‌ها بطور سهل‌تری عمل می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر افغان‌ها بخواهند وضعیت آن‌ها به پناهندگی تبدیل شود، این اتفاق نمی‌افتد و ما اجازه نمی‌دهیم. ما خواهان افزایش پناهندگان نیستیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر