علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

افزایش فروش صادراتی نفت ایرانول در فروردین 1401

افزایش فروش صادراتی نفت ایرانول در فروردین 1401 شرکت نفت ایرانول با فروش صادراتی 348 میلیارد تومانی در فروردین 1401به یک رکورد موفق رسید، این میزان در فرودین سال 1400 حدود 60 میلیارد تومان بوده که نشان دهنده رشدی 478 درصدی نسبت به سال گذشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر شرکت نفت ایرانول با فروش صادراتی 348 میلیارد تومانی در فروردین 1401به یک رکورد موفق رسید، این میزان در فرودین سال 1400 حدود 60 میلیارد تومان بوده  که نشان دهنده رشدی 478 درصدی نسبت به سال گذشته است.

شرکت نفت ایرانول یکی از اصلی‌ ترین تولیدکنندگان روانکار در کشور است که علاوه بر تامین بخشی از نیاز داخل، صادرات را نیز در دستور کار خود دارد.

با توجه به اطلاعات سایت کدال در مجموع  فروش این شرکت چه در بخش داخلی و چه صادراتی از 384 میلیارد تومان در فروردین سال قبل به 798 میلیارد تومان در فروردین امسال رسیده که از رشدی 108 درصدی در این زمینه حکایت دارد.

تولید این شرکت در فرودین سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 23 درصد رشد بیشتر را نشان می دهد و از 37 هزار متر مکعب در سال 1400به تولید 46هزار متر مکعب در سال جدید رسیده است.

این در شرایطی است که معمولا تولید در فرودین ماه هر سال نسبت به سایر ماه‌های سال پایین تر است، اما ایرانول توانسته در دوره مدیریت جدید، تولید خود را تا 23 درصد افزایش دهد.

از 46 هزار متر مکعب تولید ایرانول، بیش از 17 هزار متر مکعب صرف صادرات شده که از سهمی 37درصدی حکایت دارد.

اگرچه تنها 37 درصد از تولیدات ایرانول صادر شده اما بیش از 43 درصد از درآمد ایرانول از صادرات بوده است و این در شرایطی است که سهم صادرات از درآمد این شرکت در فرودین سال قبل 15 درصد و در مجموع سال 1400 چیزی حدود 24 درصد برآورد می شود.

این اعداد نشان می‌دهد، ایرانول علاوه بر افزایش تولید، به بازاریابی هدفمند و همچنین ارزآوری به کشور نیز اهتمام جدی داشته است.

کلمات کلیدی: نفت ایرانول
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار